Şimdi Ara

fm transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • navitech pxb210f bu cihazda ne yaptıysam aractakı sıstemle baglantı yapamadım. nerde hata yapıyorum. aletı cakmaga takıyor radyoda buldugum bos bır kanal ıle aynı kanala alıyorum, fm transformu aktıf edıyorum. ama hıc bır ses gelmıyor. ne navıden nede seyrettıgım bır vıdeodan.. ıstanbulda tamamen sessız bır bos kanal bulmak ımkansız gercı bos kanal bulduysamda baska kanalın parazıtını hafıften alıyor tabıkıde. bumu olumsuz etkılıyor. yardımcı olursanız sevınırım. aractakı radyoda bır ıdslermdahamı yapmam lazım yada navıteck cıhazında

• 88.7 ve 88.8 istanbul için en iyi frekanslar, ama yinede işe yaramıyorlar. Cep telefonu radyosundan 1m mesafede rahat dinliyorsun ama arabada dış frekanslar ağır basıyo. Tam olarak kullananı duymadım zaten. Kendi sesinden dinlemekten başka çare yok bendede piranha var, kendi seside fena değil.
  • bilgilerin için çok teşekkür ederim. demekki istanbulda daha doğrusu şehir ortalarında bu özellik bir işe yaramıyor. ancak uzun yollarda. tekrar teşekkür ederim.
  • ilk önce fm transmitteri aç sonra mp3 lerini açmayı dene bide.mp3 çü açıp sonra fm transmitteri açınca bende çalmıyor mesela.
    quote:

Orijinalden alıntı: hkner

navitech pxb210f bu cihazda ne yaptıysam aractakı sıstemle baglantı yapamadım. nerde hata yapıyorum. aletı cakmaga takıyor radyoda buldugum bos bır kanal ıle aynı kanala alıyorum, fm transformu aktıf edıyorum. ama hıc bır ses gelmıyor. ne navıden nede seyrettıgım bır vıdeodan.. ıstanbulda tamamen sessız bır bos kanal bulmak ımkansız gercı bos kanal bulduysamda baska kanalın parazıtını hafıften alıyor tabıkıde. bumu olumsuz etkılıyor. yardımcı olursanız sevınırım. aractakı radyoda bır ıdslermdahamı yapmam lazım yada navıteck cıhazında
  • Bende istanbulda kullanıyorum. Sorun yaşamıyorum. Biraz cizirti olabiliyor. Araçda FM1, FM2 ve FMT bantları var. FM1 de çalışıyordu fakat sürekli başka yayınlar karısıyordu. Bu sabah aklıma yeni bir fikir geldi ve Fm2 bandını seçtim. Şuan gayet iyi. Cihaz Navitech QX-B512 Primo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc222 -- 21 Şubat 2011; 9:29:11 >
  • hımm. bırde fm2 yı denıyem bakayım.
    tesekkur ederım.
  • Bu akşam doğru düzgün ses bile gelmiyordu. Sürekli cızırtı. Ben transmitter kullanmaktan vazgeçtim. Pes ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçta iken fm transmitter kullanırken araç şarz cihazını takın bu anten vazifesi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 13 Mayıs 2011; 11:03:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.