Şimdi Ara

Fm Transmitter Aldım Yardım Lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi bir fm transmitter aldım. Güzel bir ürüne benziyor fakat bizim arabanın çakmaklığı biraz daha büyük olduğu için temassızlık sorunu yaşıyorum. İşin garibi ürünün kutusunda ikinci resimdeki ürünlerin ne olduğunu anlayamadım. Kablonun mp3 çalar falan bağlamak için olduğunu anladım da diğer iki parça ne işe yarar bilen varsa yazabilir mi?
     Fm Transmitter Aldım Yardım Lazım! Fm Transmitter Aldım Yardım Lazım!

• birisi yedek sigorta diğeri ise kablo toparlayıcı,, kablo tucağı gibi birşey. araç çakmaklığınız geniş ise dışarıdan içe doğru bant falan yapıştırın,, yada içeriden metal falan varsa onları tutması için dıştan içe doğru hafif bükün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

birisi yedek sigorta diğeri ise kablo toparlayıcı,, kablo tucağı gibi birşey. araç çakmaklığınız geniş ise dışarıdan içe doğru bant falan yapıştırın,, yada içeriden metal falan varsa onları tutması için dıştan içe doğru hafif bükün

çok teşekkür ederim hocam bu yedek sigorta dediğin şeyi kullanıyor muyum veya nasıl kullanırım?
  • fatherlycan95 kullanıcısına yanıt
    şuan cihaz çalışıyor,, olurda çalışmazsa,, çakmaklık soketini çevirip söküp sigorta telinin attığını görürseniz o zaman lazım olur,, şuan sorun yok
  • tekrar teşekkür ettim
  • Hocam bu urunun markasi ne benimde almaya niyetim var da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİGİTAL MP3 PLAYER Yazıyor üstünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.