Bildirim
Fm transmitter benim arabama da olur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARacınızda FM radyo varsa kullanabilirsiniz. Ama büyük şehirde yaşıyorsanız boş frekans kalmadı artık. Hiç verim alamazsınız. Ses gider gelir, gelince çok cızırtılı olur ve araya farklı frekanslar girer. -
s-link'in fm transmitterleri çok kaliteli. şehir içinde frekansları bastırıyor. -
kaset çalar mı teybiniz ? -
-
kaset adaptörüyle auxtan bağlamak daha sağlıklı -
-
kesinlikle uygun olur ve çalışır. ama sakın mı sakın alma sırf cızırtı dinlersin kesinlikle uzaktan yakından netlikle alakası yok. eski toros reno gibi arabaların teypleri için üretilen zımbırtı. sadece paranı israf edersin istediğin kadar kalitelisini iyisini al. -
https://www.youtube.com/watch?v=UlHnCgbyFHc
Eğer büyük şehirde yaşamıyorsanız ve boş frekans varsa kesinlike Xiaomi Roidmi 3S'i öneririm. Aracın antenini söktüm müzik kalitesinde bozulma olmadan aktarıyor. Fakat şehir merkezinde sorun olabilir. -
Bunun düzgün çalışanı var mı?
Narita marka bir şey aldım ben çok hışırtılı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir merkezinde yaşıyorum... Aux çıkışı olmasına rağmen kablolar ile uğramamak için aldım ve kullanıyorum...
Süper değil ancak çok güzel iş görüyor... Bende 108.00 da ayarlı... Çok nadir frekans karıştı onun dışında sıkıntı yok...
İstanbul için çok yorum yapamam ancak bursa Balıkesir Çanakkale Eskişehir gibi şehirlerde ve şehirler arası yolda kullanıyorum ve memnunum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hemen hemen tüm araçların teyp arkasında suç girişi vardır buraya Bluetooth aux aparatını takıp kullanabilirsin , hem telefon hem müzik işini halletmiş olursun
Ben yillar önce almıştım piyasa mali biseydi ama hisirti falan olmuyordu sonucta direk kabloyla baglaniyosun.
Fm transmitter sehirlerarasi yollarda ve kucuk şehirlerde is görür. İstanbulda yasıyorum istanbulda kullanman zor. Birde şöyle bir şey var bundan 10 sene önce Toros Kartal ve Partner Tepee de kullanmıştım fm trasmitter i.
Kartal ve Torosta iş görürken Partnerda arabanin tepesine yaklastirinca calisiyodu. ( Tepeye nasil yaklastiriyosun diyorsan fm transmitter cihazi yoktu bende Nokia N79 un Fm transmitter ozelligi vardi o sekilde kullaniyordum. Telefondaki muzikleri falan o sekilde dinliyordum)
Dostlar cihaz bugün elime geçmişti kullandım biraz ama iki sorunum var
1-) Telefonu sarj ederken radyoya bağlanınca seste takılma oluyor bu kullandığım internetin kötülüğünden mi kaynaklanıyordur?
2-) Cihazın bağlantısını yapıp radyoya bağlandım telefondan şarkı açtıktan sonra normal radyoyu açmak istedim ancak geçiş yapınca cızırtıdan başka ses gelmiyor bunların sebebi nedir acaba
Dostlar cihaz bugün elime geçmişti kullandım biraz ama iki sorunum var
1-) Telefonu sarj ederken radyoya bağlanınca seste takılma oluyor bu kullandığım internetin kötülüğünden mi kaynaklanıyordur?
2-) Cihazın bağlantısını yapıp radyoya bağlandım telefondan şarkı açtıktan sonra normal radyoyu açmak istedim ancak geçiş yapınca cızırtıdan başka ses gelmiyor bunların sebebi nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ön ve arka lastik ebatları farklı olması muayeneden geçer mi
- citroen berlingo 1.6 hdi combi sx nasıl
- citroen berlingo tavsiye eder misiniz
- ankara cam filmi
- toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- honda civic 2024 fiyat listesi
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- renault master 2024
- chery euro ncap
- dacia bigster 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X