Şimdi Ara

FM Yapımcılarının Roma Karşıtı Olduğunu Biliyor muydunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyaca ünlü menejerlik oyununun yapımcısı Sports Interactive firmasının kurucuları Paul ve Oliver Collyer kardeşlerdir. Küçükken anne ve babalarını Roma'da bir Sicilya mafyasına kurban gitmesinin ardından Roma sokaklarında tecavüz edilmişlerdir. Daha bir çok kötülükle o yaşlarda tanışan kardeşler o zamanın Kraliçesi XXXI. Elizabeth tarafından ülkesine (İngiltere'ye) geri getirilmiştir. Bunun ardından büyük bir intikam duygusuyla büyüyen kardeşler Football Manager sayesinde büyüttükleri firmanın oyununda Roma takımını lanetlemişlerdir.

Şaka şaka, hepsini totomdan uydurdum. Ama yine de bir büyü seziyorum Roma takımının üzerinde. Neden mi? Lig başlandığından beri hakemler başta olmak üzere tüm futbolcuların (ligdeki) oyuncularıma karşı bir kini var sanki. Fizyoterapistlerim dahil kondisyonerlerim de mükemmel seviyede. Ağır antreman da yapmıyorum. Sadece Seria A'da mücadele ettiğimden fikstür sıkışıklığı da yok.

Her neyse. Lig başlamadan önce bi baktım takıma. Nerenin alternatifi yok diye, nereye transfer lazım? Kanatsız sistem olunca neredeyse takıma hiç transfer yapmadım. (Geleceğe yatırım amaçlı bir kaç transfer o kadar) Özellikle transfer yapmam gereken son yer sol bekti. Ama gel gör ki öyle değilmiş. Abi başta genç Dodo sakatlandı. "Neyse" dedim Bastos'u aldım oraya. Onu da uçurdular. "Neyse ki alternatifin alternatifi de var" Balzeretti. Ulan bu adam da gitti! Torosidis. "...... ........ ... o kartı! Soyunu ............. .....!!1"

Eûzü billahis-semî'il alîmi mineşşeytânirracîm

De Rossi hele, kart almak hobi haline geldi artık. Hadi anlarız, agresif topçu. Diğerleri de teker teker gidiyor, her maç kartlı geçiyor. Yok abi her türlü sistemi kontrol ettim ama sert pres de yapmıyorum.

Totti, Maicon'u anlarım yaşı ilerledi (ki Maicon hala taş gibi gözüküyor oyunda) Ljajic ve Pjanic her maç sakatlanıyor.

Ben de dedim ki "...... böyle oyunu" ama yine de vazgeçmeyeceğim. Mükkemmel topçular topladım, bu takımla devam edeceğim. Sonra ki sezon gerekirse her mevkiiye 5er oyuncu alırım(hoş öyle bile kalmıyor bize hepsi revire) ama bu takımı heba etmeyeceğim. 5 yıldızlı 3 oyuncu (yaşlar 15-17-18) 4,5 yıldızlı 6 oyuncu. Geri kalanların çoğu 4 yıldız. Yani net olarak geleceğin takımı. Taktik tam istediğim gibi.

Ne yazmışım be. İyi oyunlar dileyeceğim de olmayacak. Neyse hadi iyi günler.

• Roman yaz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Roman yaz dostum

Football Manager'a roman yazacak olsam her satırda küfür ederdim. Son cümlem ise... Çok küfür ettim yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Roman yaz dostum

Football Manager'a roman yazacak olsam her satırda küfür ederdim. Son cümlem ise... Çok küfür ettim yeter.

hocam tatktiğiniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ursabim

quote:

quote:

Roman yaz dostum

hocam tatktiğiniz nedir

GK-2DM-2KB-REG-2OM-OOS-2ST

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki evimde, lig sonuncusu Atalanta'dan yediğim 6 golün hepsi neden boş kaleye? Kaleci seçmiştim oysaki. Stoper de var.

Bunu yazarken bir oyuncum daha sakatlandı ayrıca.

Özetle: I QUIT. Oynamıyom *********** *****
  • oynarsın daha oynarsın şimdi daha bi hırsla oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: roomonecool

oynarsın daha oynarsın şimdi daha bi hırsla oynarsın

Yok dostum 2014 hayatta oynamam.
    12'yi indirdim çalışmadı.
    Şimdi 13'ü indiriyorum.
  • quote:

quote:

Şimdi 13'ü indiriyorum.

şuanki sinirle diyosun onu görürsün bak :D
  • Yeni kariyerimde bende Roma olcam merak ettim nasıl takım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 10 Haziran 2014; 15:09:23 >
  • Şimdi Sports Interactive'in kurucularına çakmışlar mı çakmamışlar mı ?
    Şaka bir yana arasıra İtalya Ligi'ne baktığımda veya oynadığımda Roma hep düşüşte. ilk 10'a giremiyor. Gerçi Fm serisi de düşüşte. Artık eskisi kadar zevk alamıyorum. Zaten 2-3 aydır oynamıyorum bıraktım.
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi 13'ü indiriyorum.

şuanki sinirle diyosun onu görürsün bak :D

Gaz mı veriyorsun sen hacı? Oynamam dedim.

quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Yeni kariyerimde bende Roma olcam merak ettim nasıl takım diye.

FM Yapımcılarının Roma Karşıtı Olduğunu Biliyor muydunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Şimdi Sports Interactive'in kurucularına çakmışlar mı çakmamışlar mı ?
    Şaka bir yana arasıra İtalya Ligi'ne baktığımda veya oynadığımda Roma hep düşüşte. ilk 10'a giremiyor. Gerçi Fm serisi de düşüşte. Artık eskisi kadar zevk alamıyorum. Zaten 2-3 aydır oynamıyorum bıraktım.

2013'ü deneyeceğim ben de şimdi.

• Çok iyi yazmışsın yaa
  • Abi sen hikaye yaz okuruz biz. Hatta bu kariyerinin hikayesini yazmaya ne dersin?
  • Sende oyuncular kaç hafta sonra sakatlanmaya başladı ? Bende 3 hafta sonra sakatlanmaya başladılar sakatlanan oyuncular şunlar:Maicon(diz krişinde çekme)Marquinho(Ayak bileği bağlarında gerilme) Destro(Diz Kıkırdağı Yaralanması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Çok iyi yazmışsın yaa

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Abi sen hikaye yaz okuruz biz. Hatta bu kariyerinin hikayesini yazmaya ne dersin?

Aslında bi CSB yazacaktım konu dışında. Bir satır filan yazmadım ona rağmen onlarca rezerv alındı. Yok hocam sildim oyunu, 2015 çıkana kadar da yüklemem. 12 veya 13'ü deneyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Sende oyuncular kaç hafta sonra sakatlanmaya başladı ? Bende 3 hafta sonra sakatlanmaya başladılar sakatlanan oyuncular şunlar:Maicon(diz krişinde çekme)Marquinho(Ayak bileği bağlarında gerilme) Destro(Diz Kıkırdağı Yaralanması)

4.-5. hafta gibi oldu. Maicon'u hiç sağlam bırakmıyorlar zaten. Takımda en çok driblin yapan oyuncu, içeriye kat ediyor. Mükemmel bir bek, her zaman garanti yeri.

• Ne olursa olsun bu sene şampiyonum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.