Şimdi Ara

FM14 Oyundan Soğuttun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar aranızda mutlaka FM14 oynayanlar vardır. ben bu oyuna anlam verememeye başladım. sadece bu serisinde böyle birşey görüyorum ama. hangi takımı alırsam alayım galip gelebilme gibi bir ihtimal olmuyor. yani 2. ligten başlamak istedim. blackburn rovers oldum saçma sapan takımlara yeniliyorum. birinci lige geçeyim dedim everton oldum yine aynı tas aynı hamam. tam bir fiyasko. bu oyunda direk olarak real madrid ya da barcelona olmanında bir anlamı yok yani. nedir bunun çözümü var mı bilen arkadaşlar???

• bidaha fm 14 e para verırsem allah belamı versın fm 12 de dıyodumkı bı 13 14 cıksın duzelır yok duzelcegı yok olay şu

messı topu alıyo kalecıyı gecıyo kale bomboş kımse yok vuruyo ve dırekten dışarı gıdıyo top helal sana sega
  • Sabırlı olacaksın arkadaşım.. FM serilerinde başarılı olmanın yolu budur.. Bu da aslında oyunların gerçekliğini gösteren bir etmen...

Şöyle ki..

İngiltere'de geçen sene FA Cup'ı kim kazandı.. Wigan takımı... Bu takım aynı zamanda ligden düştü..

Ben böyle enstanteleri fm içinde görmekten haz duyarım.. Bu oyunun gerçekçiliğini gösteriyor.. Bugün son iki yılda Barcelona bile futbol anlamında geriye gidiyorsa bunu oyunda da görmek çok güzel..

Futbolda her zaman kazanacaksınız diye bir şey yok.. Bunu da bence oyuna iyi lanse etmişler..

FM 2013'de GS ile 6 sene oynadım.. Yaptığım transferlerle Türkiye'de takipsiz oldum.. 32 galibiyet.. Ama Avrupa'da kupa kazanamadım... Ve bu beni oyundan soğuttu..

Şimdi Arsenal ile oynuyorum.. Premier ligde her takım evinde her takımı yenebilir.. Bu gerçekte de böyledir.. Ve oyunda da bunu gördüm.. Ligi 4. bitirdim.. CL'DE yarı final gördüm.. Bence gayet gerçekçi..

Fifa ya da Pes'de Arsenal'ı seçseydim bütün kupaları toplamıştım o ayrı mesele...

• Skrill premier yani ing 5. Liginden Barnet i aldim.takir takir PL ye cikardim hatta champtayken fa cup kazandim.ilk sene evet cok sikinti cekiyosun hatta ilk 10 hafta psg liverpool fulhamla oynadigimda hep malup oluyodum dusun psgyim abuk subuk takimlar gelip 6 tane atiyodu.oyunsa sene basi galip gelme diye bisiy yok resmen.o yuzden sabir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MW 2 Oyundan Atma
    15 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.