Şimdi Ara

Oyundan Nefret Ettim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıllık dota oyuncusuyum çok zevk alarak oynuyordum hala da oynuyorum fakat nedendir bilmem 6 maçtır butun rusları takımıma atıyor böyle bir şey olamaz isyan ettim artık tek başıma oynuyorum resmen bu ne saçma bir matchmaking sistemidir.Ya 1 maç atarsın 2 maç atarsın ulan butun maçlarda neden benim takım hep feedliyor ya da çıkıyor neden her zaman rus ? Yetti artık dotaya dönücem böyle giderse bu ne lanet oyundur.Şimdi neden konu açıyorsun derseniz sadece isyanımı haykırmak için açtım bu kadar harika bir oyun ama takım olmadan oynanmıyor eğer baslayacak varsa başlamasın 5 kısı olmadan başlamayın lanet edersinız girdiğiniz 40 dakika kursağınızda kalır sinirli girersiniz intihar eşiğine getirir.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownl -- 2 Eylül 2013; 18:54:32 >

• Arkadaşım 1 tane dahi arkadaş bulsan yeterlidir. Banada çok Rus geliyor, oyunu domine eden her zaman sen ol. Baktın oyunda Rus var, hemen mid yap. Yoksa baş edemezsin. Benim her oyunuma inan denk geliyor. Ama ben aştım onları. Sabırlı olucan kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben çözümü buldum. Bakıyorum takıma aptal aptal feedleyenler mi var salak salak oynayanlar mı var bırakıyorum heroyu afk farma oyun bitesiye kadar arada reportluyolar mute falan yiyorum ama hiiiiç önemli değil benim için vaktimi böyle adamlarla harcayacağıma muteli oynarım daha iyi benim için.
  • Ruslardan takımım var kardeşim ve cidden efsane oynayan adamlar var, pub oyunlara tek başına giriyorsun sonra ruslar böyle ruslar şöyle onlarda aynısını senin için söylüyordur gir joindota purgegamers gibi kanallar var oradan oyuna girebilceğin oyuncular kaliteli oyuncular var tr kanalına girmediğin sürece kaliteli oyunlar oynarsın ztn, ben de cok küfür ediyordum ruslara iyi oynayanlarla tanışınca fikrim değişti ve türkler ruslardan önce gelir noobluk ve ego sırasında.
  • Ben zaten her zaman mid oynarım oyunu domine etmek için ve kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum hatta replay bile atabilirim.2-3 kişi giriyoruz ama inanırmısınız geri kalan 2 kişi feedliyor.
    Yani delirdim.Kötü oynasam oyunda derim bende maldım yardım etmedım başta midim falan ama yok üst lane gidiyorum yardım etmeye çalışıyorum alta gidiyorum soruyorum adam anlamıyor yok ölüyor kastırıyor karşı tarafı sürekli ve en kötüsü iletişim de yok.
    Arkadaşla girdim maç alayım diye naix aldım 7 2 gidiyorum 8. dakika civarında naix le bile diğer lanede ruslar yine ölüyorlardı yardım ettım kestim kastım tek başıma oynadım resmen bir 5 kişi bana dalıyor yanda invo var creeplere vuruyor :D
    Gerçekten 5 olmadan girilmez yani illa bir neden oluyor delirmeye en azından 5 kişi girince hata yapan özür diliyor sinirin geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaLx2

Ruslardan takımım var kardeşim ve cidden efsane oynayan adamlar var, pub oyunlara tek başına giriyorsun sonra ruslar böyle ruslar şöyle onlarda aynısını senin için söylüyordur gir joindota purgegamers gibi kanallar var oradan oyuna girebilceğin oyuncular kaliteli oyuncular var tr kanalına girmediğin sürece kaliteli oyunlar oynarsın ztn, ben de cok küfür ediyordum ruslara iyi oynayanlarla tanışınca fikrim değişti ve türkler ruslardan önce gelir noobluk ve ego sırasında.

Haklısın Türkler daha önde geliyor 3 Türk arkadaş girmiş ss verdim adamlar üstte öldü 2 side 2 arkadaş.Sonra tekrar midde onumdeki adam gitti tekrar öldüler başladılar küfür etmeye Ona çözüm var en azından basıyorsun muteye yinede Türklerin bir şeyler yapmaya çalıştığına inanıyorum benç

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Valla ben çözümü buldum. Bakıyorum takıma aptal aptal feedleyenler mi var salak salak oynayanlar mı var bırakıyorum heroyu afk farma oyun bitesiye kadar arada reportluyolar mute falan yiyorum ama hiiiiç önemli değil benim için vaktimi böyle adamlarla harcayacağıma muteli oynarım daha iyi benim için.

Afk farm nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Valla ben çözümü buldum. Bakıyorum takıma aptal aptal feedleyenler mi var salak salak oynayanlar mı var bırakıyorum heroyu afk farma oyun bitesiye kadar arada reportluyolar mute falan yiyorum ama hiiiiç önemli değil benim için vaktimi böyle adamlarla harcayacağıma muteli oynarım daha iyi benim için.

Afk farm nedir ?

Mapta neresi boşsa oraya gidip farm yapıyo ya da full junglede farm yapıyo yani tfye katılmıyor kimseyi tınlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

Arkadaşım 1 tane dahi arkadaş bulsan yeterlidir. Banada çok Rus geliyor, oyunu domine eden her zaman sen ol. Baktın oyunda Rus var, hemen mid yap. Yoksa baş edemezsin. Benim her oyunuma inan denk geliyor. Ama ben aştım onları. Sabırlı olucan kardeşim.

Doğru bu bir olanak fakat bazen kurtarmıyor. OD alıp orta gittim 40 deny atttım 8-1 oynuyorum gangler ile . Adamlar yarmaya geldi tf ile. Bizim adamlar yerine 3 er creep koysalar daha iyi. O 8-1 8-7 oldu oyunda öyle bitti. oyun sonunda mid olan mirana 2 level düşüktü takımından.
  • biz de normalde 6 kişiyiz fakat hepimiz her zaman toplanamıyoruz illa birilerinin işi çıkıo :D

3-4 kişi girioz genelde. O gelen 1-2 rus, bütün oyunu b.k ediyor. Her girdiğiniz oyunda kesinlikle 5 kişi olmanız lazım. 4 kişi bile kurtarmıyor bazen.

Oyunda dakika 8 daha bi anda gang yiyyoruz. Middle line da Zeus un karşısında kasan Void pt + mom kasmış gelmiş bizi kesio. Scoreboard u bi açıom bizim Zeus 0-7 oynuyo dk daha 8 lan. lan ölü beklediği süreleri hesaplasan adamın her seferinde direk ortaya koşup Void e ölmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Arkadaşım 1 tane dahi arkadaş bulsan yeterlidir. Banada çok Rus geliyor, oyunu domine eden her zaman sen ol. Baktın oyunda Rus var, hemen mid yap. Yoksa baş edemezsin. Benim her oyunuma inan denk geliyor. Ama ben aştım onları. Sabırlı olucan kardeşim.

Doğru bu bir olanak fakat bazen kurtarmıyor. OD alıp orta gittim 40 deny atttım 8-1 oynuyorum gangler ile . Adamlar yarmaya geldi tf ile. Bizim adamlar yerine 3 er creep koysalar daha iyi. O 8-1 8-7 oldu oyunda öyle bitti. oyun sonunda mid olan mirana 2 level düşüktü takımından.

Tabi her zaman yaramaz. Forum'a bakıyorum da herkes yakınıyor. Ne olacak bu iş böyle? Şirket nasıl düzeltecek bu işi bilmiyorum. Neyse iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Tabi her zaman yaramaz. Forum'a bakıyorum da herkes yakınıyor. Ne olacak bu iş böyle? Şirket nasıl düzeltecek bu işi bilmiyorum. Neyse iyi forumlar

sanada iyi forumlar.takım toplayıp oynamak en iyisi .adamın ne zaman nasıl oynadıgını biliyorsun . 1 maç kötü oynasada ne fark edicek ki tanıdık oldukça

• 2 çok güzel oyun attım karşı takım full carry almıştı bizim takımdada rus yoktu yenildik fakat 1 saat sürdü inanılmaz bir maç oldu takım oyunu oldu.
    Yani anlatmak istediğim yenilmek koymuyor adama böyle birinin gelip feedlemesi takımdan kopuk olması delirtiyor gerçekten.
    Bir şey daha sorucam avrupa değilde farklı serverları seçsek bu sorundan kurtulurmuyuz ve lag durumu nasıl olur ?
  • ben hala nefret ediyorum ya rikiyle 0 11 drowla 0 15 le oynayan insanlarla oynamaktan bıktım dota 1 de 1500 winim vardı ne maçlar atıyorduk arkadaşlarla. Dota 2 de mongollar ve salak ruslar yüzünden galibiyetim 50 40 dı 50 62 oldu ya lanet olsun eşleştirmesinden bıktım. Yüksek winli account satan varsa alacağım bu böyle olmayacak çünkü. Satan varsa pm atsın lütfen.
  • Çözüm olarak donanımhaber dota2 grubu kurulabilir steam üzerinden. Herkes ekler birbirini friend liste. Katılım fazla olursa illaki günün her saatinde 2-3 tane online adam bulunur. Takım olarak oynanabilir oyun.
  • Eklemek isteyen eklesin beni Nick name: [M.P]ErdalBakkal
  • rusların hepsini suçlamayın bence . aralarında cidden çok sağlam oyuncular da var. bizim oyuncularımızda onların yanında pek ahım şahım değil. vodka-kebab muhabbeti boşuna değil yani baktınız oyun gidiyor hiç boşa kasmayın townda bekleyin oyunu bitirsinler sinir olmanıza gerek yok.tek kişilik taktikler geliştirmeye bakın.bu oyun eğlenmek için sinir sahibi olmak için değil.
  • Çözüm tek çekiliş aratmakta.Hala arada saçma sapan egoistler gelsede gerçekten oyuncu kalitesi direk olarak artıyor rus sayısı azalıyor deneyin derim.
  • Bazende bilmeyen çok fazla kişi geliyor gene sıkıntı oluyor tamamen şans işi.
  • Her oyunda var böyle şeyler.Geçen silmiştim oyunu Tabi Dota değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.