Şimdi Ara

FM16 YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tottenham takımındayım. Kadro bu şekilde. Şimdi sizden 3 konuda yardım isteyeceğim lütfen bi bilgilendirin  FM16 YARDIMM

1) Kadroyada bakıldığında çok sakat oyuncum var. Sezon öncesi kondisyon antremanı yaptırdım, kondisyon antrenörlerim üst seviyede. Bu sakatlıklar neden oluyor ?
    2) Diğer takımların sağ ve sol bekleri skora çok katkı verirken benim beklerimin puanı iyi oluyor ama fazla katkı alamıyorum neden ?
    3) Takımın gol yükünü orta saham çekiyor. Forvetlerimin gol atması için nasıl bi taktik izlemeliyim ?

Cevaplarınızı bekliyorumm

• 1-) Kondisyon antrenmanını çok yüksek yapmayın , yüksekte kalsın.

2-) Bekleri ofansif bek yaparsanız olur muhtemelen

3-)Takımın gol yükünü forvetiniz çekiyor , 19 gol atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 5 Ağustos 2016; 17:05:11 >
  • Hocam 'Topa sahip ol' ve 'koşu yoluna pas at' birbiriyle çelişkili direktifler.Koşu yoluna oynamak kontra atak futbolu yada çok yüksek tempolu oyunlarda işe yarar.Topa sahip olmak ise kontrollü oyunu ve normal tempoyu gerektirir
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    1) Bu sezon başlangıcı yüksek yaptım bakalım nasıl olacak

2)Ofansif bek iki yönlü bek seçmediğim görev kalmadı ama yok katkı vermiyorlar

3) Atıyor atıyor 4-5 maçta çok atıyor sonra 10 maç gol atamadığı oluyor
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama tempoyu kendim belirlemek istediğimde bu ikisini seçmem mantıklı olmaz mı yoksa yanlış mı düşünüyorum ? Çok hızlı kanat oyuncularım var sadece koşu yoluna pas at komutu mu versem
  • Bekleri ileri çıkart sert orta yap komutlarını kullan,havadan ortalara vurulan kafa yüzde 99direk veya out oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakty

Haklısın ama tempoyu kendim belirlemek istediğimde bu ikisini seçmem mantıklı olmaz mı yoksa yanlış mı düşünüyorum ? Çok hızlı kanat oyuncularım var sadece koşu yoluna pas at komutu mu versem

Çok hızlı kanat oyuncuların varsa dediğin gibi sadece koşu yoluna pas atma komutu verirsen daha iyi olur
  • mburakty M kullanıcısına yanıt
    1- İlk hafta düşük ya da ort. derecede yaptır sonra yükselt ve bireysel antrenmanları yaptırtma bunu yaparken.

2- Bekleri ofansif bek ile kullan. Direktiflerde bekleri ileri çıkart seçtikten sonra bireysel direktiflerde ortaları yapmasını istediğin yeri seç kesinlikle. Uzun, iyi kafaya çıkan forvetin varsa ortaları ona yapsınlar. Hızlı, içe kateden kanatların varsa uzak direğe yaptır. Ben bu ikincisinden çok iyi verim alıyorum. kanatlarım 15-20 gol, beklerim 15 asistin altına düşmüyor. Volkan şen 28 gol attı

3- 2'de yazdığım taktiği uygularsan verim alabilirsin bu şekilde.

Ek olarak forvetini kesinlikle yrd. forvet olarak denemeni tavsiye ederim. Kanatlarını da içe kateden yapıp destek olarak seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 6 Ağustos 2016; 17:16:27 >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol
  • k24b K kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam çok sağol bir sorum daha olacak bireysel direktifleri ayarlıyorum bazen oraya girince her şeyin sıfırlanmış olduğunu görüyorum neden oluyor bu ?
     FM16 YARDIMM

Demin maçta gene sakatlandı 2 ay yok çıldıracam ya

Direktifleri maç içinde değiştiriyorsan kaydetmez onları. Taktik ekranında değiştirmelisin.
    ordan değiştiriyorum da mesela standart bek için ayarları değiştirdim, iki yönlü bek içinde gene tekrar aynı ayarları yapmam mı gerekiyor
    Gerek yok. Görevi değiştirdiğinde direktifler sıfırlanmaz. Ama önceki verdiğin direktif yeni verdiğin göreve uygun olmayabiliyor. Uygun olmayanları kitliyor oyun. O yüzden görevi değiştirdiğin zaman direktifleri kontrol etmende fayda var.
    Şu sakatlık işini çözemedim gene bruma 4 ay sakat lamela 7 ay sakat sinirden oyunu silecem artık ya.Ben antremanı asistan menejere yaptırıyorum her şeyle o ilgileniyor bireysel antreman normal antreman falan. Kendim yönetsem sezon içindeki antremanlar orta mı olmalı düşük mü yüksek mi
  • Bekleri ileri çıkart:%2 orta isabeti
    Çizgiye inmeden orta yap:%30 orta isabeti
    Çizgiye inmedeb orta komutunu kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.