2. sezondayım fenerbahce ile oynuyorum ligin ilk yarısı bitti ve ligin son sırasındaki takımın galatasaray olması bir bugmu yoksa böyle birşey olabilirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Fm geleceği görüyor beyler. Bu sene gs de yardımcı olyor bu duruma
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
Fm geleceği görüyor beyler. Bu sene gs de yardımcı olyor bu duruma
Alıntıları Göster
Galatasaray benim oyunda ilk sezonu 8.bitirdi ama Rijkaard'ı atmadı.Şu an ikinci sezon ekim ayındayım,Rijkaard kovuldu,Neeskens başa geçti ve takım 12.sırada.
quote:
Orijinalden alıntı: Ɛnslaved
Galatasaray benim oyunda ilk sezonu 8.bitirdi ama Rijkaard'ı atmadı.Şu an ikinci sezon ekim ayındayım,Rijkaard kovuldu,Neeskens başa geçti ve takım 12.sırada.
bnde de rijkaard kovuldu 1.sezonun sonunda yerine neeskens geldi, oyunda kısır döngü mü var acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Pepe Kontes
quote:
bnde de rijkaard kovuldu 1.sezonun sonunda yerine neeskens geldi, oyunda kısır döngü mü var acaba
Alıntıları Göster
aynen 12 ile 15 arası mekık dokuyo sonra sezon sonuna yaklasınca 10. fln oluyolar
Bug galiba. Benim oyunda da 12. BJK son sıradaki TS.
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Geçen sezon FM10'da Bursaspor şampiyon olsa ona da bug derdiniz heralde ama adamlar gerçekten şampiyon oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
benim ilk sezon daha besiktas 15. schuster kovulmak uzere haberleri cikiyor surekli
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
benim ilk sezon daha besiktas 15. schuster kovulmak uzere haberleri cikiyor surekli
Alıntıları Göster
Bende ilk sezonda sıralama böyleydi:
1- Fenerbahçe 77 2- Trabzonspor 74 3- Bursaspor 74 4- Gaziantepspor 69 5- Galatasaray 68 6- Beşiktaş 67
Yalnız söylemem gerekiyor, Bursa büyük takım filan dinlemiyor gelene gidene çakıyor Son maçta GS ile berabere kaldığından 2.likten oldu
quote:
Orijinalden alıntı: air_jersey15
Bende ilk sezonda sıralama böyleydi:
1- Fenerbahçe 77 2- Trabzonspor 74 3- Bursaspor 74 4- Gaziantepspor 69 5- Galatasaray 68 6- Beşiktaş 67
Yalnız söylemem gerekiyor, Bursa büyük takım filan dinlemiyor gelene gidene çakıyor Son maçta GS ile berabere kaldığından 2.likten oldu
Alıntıları Göster
bnm bjk kariyerımde gs 16. olarak küme düştü gsliler derneğine bilgi amaçlı yazdım bı arkadas ruya goruyosun uyan gibi bşy yazdı..umarım burayı gormustur bicok kişide gs pasif bu sene..suan bnde 2. ligde
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
bnm bjk kariyerımde gs 16. olarak küme düştü gsliler derneğine bilgi amaçlı yazdım bı arkadas ruya goruyosun uyan gibi bşy yazdı..umarım burayı gormustur bicok kişide gs pasif bu sene..suan bnde 2. ligde
Alıntıları Göster
bi oyun ancak bu kadar gerçekci olur.
bug değildir o gayet doğal bişey
Bende Beşiktaşla ilk sezonumda çok iyi gitmiyorum. İlk maçımda Ankaragücüne, ikinci maçımdada Bursaya yenildim. Sakatlık ve kartlar başbelam olmuş durumdalar. Ayrıca kontrat yenileme sıkıntılı. 3 büyükler tarihmi oluyor ne?
quote:
Orijinalden alıntı: PCManiakk
Bende Beşiktaşla ilk sezonumda çok iyi gitmiyorum. İlk maçımda Ankaragücüne, ikinci maçımdada Bursaya yenildim. Sakatlık ve kartlar başbelam olmuş durumdalar. Ayrıca kontrat yenileme sıkıntılı. 3 büyükler tarihmi oluyor ne?
Reykart reyiz gitmeseydi gerçek olacaktı
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Reykart reyiz gitmeseydi gerçek olacaktı
Alıntıları Göster
bende de baros u 10m € ya chelsea ye sattılar ilk sezonun yarı döneminde... sonra düşüşe geçtiler 7. bitirdiler... yahu yarı dönemde 17 gol atan adam satılır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: PCManiakk
Football Manager 2006'da yine Fenerbahçe ile oynarken Beşiktaş ikinci lige düşmüştü. O zamanlar DH'ye pek takılmıyordum. Elimde SS olsa hemen koyarım ancak yok maalesef. Bu oyunda olabiliyor böyle ilginç şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Football Manager 2006'da yine Fenerbahçe ile oynarken Beşiktaş ikinci lige düşmüştü. O zamanlar DH'ye pek takılmıyordum. Elimde SS olsa hemen koyarım ancak yok maalesef. Bu oyunda olabiliyor böyle ilginç şeyler.
Alıntıları Göster
anlasılan gs nin durumunu adamlar onceden sezmişler.. bende 3 ayrı oyuna baslamistim ve ücündede gs ilk sezonu 8 ila 12. sıralar arasında bitirmişti.. bursaspor ise ligde onune gelene 3-4 atıyor fakat sampiyonlar liginde onune gelenden 3-4 yiyor :)
bu oyunun scout ları harbiden on numara adamlar demekki :)
quote:
Orijinalden alıntı: CeresMa
anlasılan gs nin durumunu adamlar onceden sezmişler.. bende 3 ayrı oyuna baslamistim ve ücündede gs ilk sezonu 8 ila 12. sıralar arasında bitirmişti.. bursaspor ise ligde onune gelene 3-4 atıyor fakat sampiyonlar liginde onune gelenden 3-4 yiyor :)
bu oyunun scout ları harbiden on numara adamlar demekki :)
Alıntıları Göster
Oynatana bağlı hacı Rijkaard'tan iyiyiz , an itibariyle Fenerbahçe'yi çeyrek finalde saf dışı bıraktım yarı finalde olası rakibim Beşiktaş, ligde 1.yim 48 puanla 2. Fenerbahçe 46 puanda en zorlandığım takım Trabzonspor onlar da 4.
quote:
Orijinalden alıntı: joe-black
quote:
Bende de aynısı oldu. En son bana da 4-0 kaybettikden sonra Rejikardı kovub Neskensi getirdiler. İki ay sonra onu da kovub avusturalyalı birini getirdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Oynatana bağlı hacı Rijkaard'tan iyiyiz , an itibariyle Fenerbahçe'yi çeyrek finalde saf dışı bıraktım yarı finalde olası rakibim Beşiktaş, ligde 1.yim 48 puanla 2. Fenerbahçe 46 puanda en zorlandığım takım Trabzonspor onlar da 4.