Şimdi Ara

Fm2015 Kartalspor Yukselısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biten Galatasaray kariyerimden sonra, yeni bir kariyere Kartalspor ile başladım,
    Acıkcası galatasaray kariyerınden daha da eğlenceli geçiyor. oyuncular,teknik heyet,tesislerin durumu,maçlarımıza gelen seyirci sayısı, klubun bütcesı vs. Herşey içler acısı. Beni de kartalspora getiren bu vahim tablo oldu acıkcası,Madem ki bu işi bildiğimizi iddia ediyor ve yönettığimiz klupte efsane olmak, kendi adımıza stad yaptırmak ve klubumuzde ılerde başkan olmak istiyoruz Kartalspor bu is içın oldukca ideal gorunuyor
    Ilk sezonumuzda ınıslı cıkıslı bır profıl ızledık, bırsure lıder goturduk,bırsure serı maglubıyetler aldık, zaten bu tatz kluplerde
    basarısızlık basladımı toplamak da cok zor oluyor cunku oyuncularımız mental acıdan ve karakter ozellıklerı bakımından profesyonel davranamıyorlar, ee onlarında dılınden bız anlarız, oyunvuları uzun vade dusunmedıgımızden dolayı biraz katı bır tutum ızlıyoruz pek taviz vermiyoruz,söz dınlemeyen ası oyuncularımızıda takımdan gonderıyoruz,tek amacımız ılk sezonda ptt1.lıge yukselebılmek bir şekilde ve Kartalsporu,superlige taşıyacak kadromuzu yavas yavas kurabılmek,
    Nitekim ılk sezonda öyle de oluyor,lıder goturdugumuz gurupta son maclara dogru serı maglubıyetlerle neredeyse playofflara bıle jalamıyorduk,ancak okayoflarda cok zorkansakda 1. Lıge nıhayet cıkabıkdık,bakalım bu sene neler yasancak,2. Lıg kadar zorkancagımızı dusunmuyoruz nede olsa kalıtelı yabancılar ve bır mıktar nakıt klubumuze verılecek
    Devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ballards -- 2 Ocak 2015; 9:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Tekrar,

2.sezonumuzda Super Lıge cıkabılmeyı basardık,baskanda, taraftarlarda en az ben kadar mutlu mesut,tabı birsuru transfer teklıfı aldık,bunlardan en buyugu fenerbahceden aldıgımız teklıfdı,tabıkı hepsını redettık,amacımız Kaetalsporu dunya devı yapmak uzun vadede,, yonetımde bır baska memnun oldu,dıger takımlardan gelen teklıflerı rededınce,,
    Kartalspor stadı 7000 kusur kısılık,superlıge cıkınca yonetım stadı buyutme kararı aldı 4.3 mılyon euro yonetım klube hıbede bulubarak +5000 kısılık daha buyuyecek stad sezon orrasına yetısır galıba,, bızım asıl amacımız yenı bır stad yaptırmak aslında oda ılerıkı zamanlarda olacaktır,
    1.lıgdeyız ama oyuncularımızın bu lıgı kaldırması mumkun degıl,bedava yerlı ve yabanvılara yonelmelıyız,transfer butcemızde var bı kac mılyon euro ama kullanmayı dusunmuyoruz,bedava ve tecrubelı ısımlerle lıgde orta sıralar bızım ıcın ıyı bır hedef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.