ilk çıktığında talep edenlere gelmicek mi oyun. yeniden talep de edilmiyor. ilk çıktığında istedik gelmedi kütüphaneye. epic games e gelmeyecek miydi yanlış yere mi bakıyorum. |
FM22 Amazon Gaming ile Ücretsiz. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok zamanımı yer diye almayacağım. Hakkıyla oynanması gereken bir efsane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FM2022 ve dediğiniz editör versiyonu da gelmiş kütüphaneme.
-
epic games uygulamada mı bakıyorsunuz kütüphaneye , acaba hesabı mı bağlayamadık anlamadım , ilk başta aldım gelmedi kütüphaneye
-
ilk hata olunca kaldırdılar , biz o ara aldım ve gelmedi. napsam bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimki daha önceden bağlıydı zaten. Talep ettim sonra girip Epic gamese baktım kütüphanede 3 tane FM2022 içeriği var.
-
gelmedi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şu anda yüklüyorum üç tane içerik gelmiş
-
biz ilk eklendiğinde talep ettik. kütüphaneye gelmedi. bi sorun vardı heralde sonra sayfadan kaldırdılar düzeltip tekrar yayınladılar. şu an talep ettiğinde geliyo da önceki talep edenlere oyun gelmedi. danışcak yerde yok bekleyelim bakalım bi kaç gün.
-
ilk alanlardan mısın hocam yoksa içerik tekrar yüklendikten sonra mı aldınız
-
15 20 dk önce aldım
-
Aldık yüklüyoruz bakalım, en son fm5'te kalmıştık
-
amazon canlı destekle konuştum bazı gecikmeler olduğunu söylediler , 72 saat içinde geçeceğini söylediler
-
Ana konusu mevcut zaten, sizi oraya alalım:
https://forum.donanimhaber.com/ucretsize-dusen-kalici-oyun-firsatlari-ve-key-paylasimi-ana-konu--76029888
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben indirmeye basladım
-
Biraz gecikti ama bana da geldi, iniyor şimdi.
-
gelen giden yok hocam . epicle konuşuyorum bakalım ne diyecekler
-
Kütüphaneyi yenile yapın gelir belki. Bana öyle geldi .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X