Şimdi Ara

FMRTE 24 Aktivasyon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden FMRTE 24 için lisans kodunu buradan alıp aktive etmiştim uzun süre sorunsuz kullanmama rağmen bugün açtığımda Lisanssız olarak gözüküyor. Aldığım kodu da lazım olacağını düşünmediğim için ekstra başka yere kayıt etmemiştim, bir çözümü var mıdır yoksa bu bir bug mudur düzelir mi kendi kendine

• mail adresinize bir kopyasını gönderiyorlar fmrte yazınca çıkar ama eğer silmişseniz. fmrte.com a girdikten sonra üye girişi yapın parolanızı unuttuysanız sıfırlayın. giriş yaptıktan sonra üst menüden Client Area ya giriş yaptığınızda eskiler de dahil olmak üzere tüm lisanslarınızı gösteriyor.

• Burdan tek kod satan bir arkadaştan almıştım whatsapptan iletişime geçip, telefonu değiştirince o kodda gitti maalesef, başka da kurtarma şansım kalmadı demek ki

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

aynı sorun bende de var client era ya bastığımda da çıkmıyor çok değil 2 ay önce oynuyordum format attım anca vakit buldum şimdi lisansımı bulamıyorum

• bigdasy kullanıcısına yanıt
    Ben almıştım bende sorun yok ama sizde bir sorun oluşmuş demekki mailinizi fmrte diye aratın bulamazsanız. En altta contact üs var oradan iletişime geçin sorunu çözerler.
  • İletişime geçtim ama kendi sitelerinden alınmadığı için yardımcı olmuyorlar maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    FMRTE 24
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.