Şimdi Ara

Fmye başlama rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fm ye daha yeni başlıyorum,geç olsun güç olmasın hesabı.Portekiz 2.liginden bir takım aldım maksat yükseltmek olsun,aklıma birkaç şey takıldı
    1)Şu antreman programlarını nerden hazırlayabiliriz,hangi yolla daha iyi sonuç alırım.Soldan antreman sekmesine gidince sadece normal-ağır türü ayarlar yapabiliyorum
    2)Kendi adamlarımı araştırmanın bir yolu yok mu?Yani her adama tek tek bakmak zor geliyor,birde akılda tutmak.Karşılaştırsamda çok zaman gidiyor.
    3)Bazı oyuncular takıma göre iyi olmasına rağmen zihinsel özelliklerinde zayıflık var,mesela konsantrasyon 4,cesaret 2 gibi.Bunlar çok sorun yaratır mı,göz ardı edeyim mi?Ayrı olarak bu özellikleri geliştirebiliyormuyuz?
    4)Forumdan gördüğüm kadarıyla sakatlıklar çok oluyormuş,bunu engellemenin bir yolu yok mu?Data dosyalarıyla oynamak falan veya hile,konsol komutu ne varsa artık.
    5)Zihinsel özelliklerden en önemlileri hangileri?
    6)Mesela adam ararken görüyorum bazılarının tüm değerleri 10-13 arasında.Ama bazılarının mevkisine göre önemli özellikleri 14 falan hangisii tercih etmeliyim?
    7)Hazırlık maçlarını nerden ayarlayabilirim?
    8)Oyuncu morallerini nasıl yükseltebilirim?
    9)2.ligte başarılı olmak için oyuncuların önemli özelliklerinin kaç civarı olması lazım?10-15 arası bana başarı getirir mi?
    10)Oyuncuyu kendi mevkisi dışında oynatmanın herhangi bir dezavantajı olur mu?Mesela özellikleri forvetler için fena olmayan bir oyuncum var ama amf adam.
    11)Hangi eklentileri önerirsiniz?Bir tane ses paketi ve logo paketi kurdum (tüm ligler-turnuvalar,takımlar vs var).9.3.0te yüklü.
    12)Başarı için tüyo verirseniz güzel olur kafanıza ne eserse.
    13)Eyvallah şimdiden

• Sakatlık sorunu ben 9.1.0 versiyonunda oyun ilk çıktığında yaşamıştım, bence fazla abarttılar bunu düzgün bi antrenman programı ve oyunun son patchiyle böyle bi sorun olmuyor.
    http://www.freewebs.com/tugstraining/ Tug'un antrenman paketini kullanabilirsin.
  • Hocam, istedigimiz sorudan baslayabiliyor muyuz?

1-Yeni antreman programi acmazsan, oyuncularin hepsi genel antreman programi icinde olur ve o programin ozelliklerini detayli bir sekilde degistiremezsin. Sadece agirlik derecesini degistirebilirsin. Antreman programi hazirlamak ile ilgili actigim bir konu var, ordan bakarak bir kac sey ogrenebilirsin.

2-Scoutlarina ligleri aramalari icin komutlar verebilirsin, bu sayede sana bir sure sonra o liglerden begendikleri oyuncularin raporlarini sunarlar. Genie Scout diye bir program var, onu da kullanabilirsin, sahsen ben sevmedigim icin kullanmiyorum ancak oyuna ilk basladigimda kullaniyordum. Oyunu iyice kolaylastiriyor.

3-Bu tur ozelliklerin dusuk olmasi oyuncularinin performansini tabi ki etkileyecektir. Her mevki icin onemli olan bir kac ozellik vardir ancak benim her oyuncuda aradigim 3 temel ozellik Determination,Team Work ve Work Rate dir. Bu 3 ozellik iyi degilse o oyunculara pek yanasmam.

4-Sakatlik cok oluyor ve cozumu suan yok. 2010CikacakHalaBirCozumBulunamadi.gif
    Editor falan kullanarak sakatliklari duzeltebilirsin ancak en basitinden bu da bir hiledir.

5-Zihinsel ozelliklerin hepsi onemli. Zihin sonucta. Beyin jimnastigi yaptir oyunculara. Soyle tayt da giysinler.

6- Oyuncudan oyuncuya, mevkiden mevkiye gore degisir. Defans ariyorsan markaji, kafa vurusu yuksek adam ararsin. Markaji 10 ken frikikleri 20 olan bir adami tutup da DC de oynatmazsin. Her mevkinin kendine has onemli ozellikleri var.

5 dklik su molasi..bir de kalemimin ucu kirildi, onu acacagim.

7-Fikstur penceresinden ayarlayabilirsin. Ya da takim seceneklerinden hazirlik maclarini yardimci antrenore ayarlamasi icin komutda verebilirsin.

8-Bol bol mac kazanirsan moralleri yuksek olur. Yuksek maas, iyi bir kontrat ile de morallerini yukseltmek mumkun. Tabi cok verirsen yonetim senin moralini bozar, hem de cok.

9-Kesin bir sey soylenemez. 14-15 civari ozellikler 1. ligde bile isini gorur ancak bu tur ozellikler oyuncudan oyuncuya, mevkiden mevkiye degisir. (Bu lafi da 2dir soyluyorum, cok sevdim, biraz daha soyliyeyim.)

10-AMF nedir? Attacking Mid Forward falan mi? Hic gormedim AMF olan. Bende de bir AMGK vardi, herif kaleci oyuncuydu. Oyuncuyu kendi mevkisi disinda oynatmanin kotu sonuclari olabilir. Mesela Sabri gibi bir oyuncunuz olabilir. Hem de milli.

11-Eklenti onermem. Hic paket falan kurma, tema bile orjinal tema kalsin. Ses ve goruntu efektlerini de kapat. 3D ye de gerek yok. Biz 2D cocuguyuz.

12-Bol bol korner kazan. 3 korner 1 penalti, 3 kapak(coca cola olmaz, le cola olacak) 1 bardak. Tabi bazi marketler kabul etmiyor, onlara burdan selamlarimizi yolluyoruz. Le Cola diye kabul etmiyor adamlar, Coca Cola olunca kocaman bardagi veriyorlar direk. Ha bir de aradigin guc icinde.

13-Eyw. Senden igreniyorum anlaminda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 18 Ağustos 2009; 8:21:13 >

• @Yiğit

0 yavrum otur çok sağol
  • Hocam, ama ben bu sinav icin cok calismistim.
  • Yiğit yarbay olmuşun hayırlı olsun
  • galaksiyi toplıcak yakında o artanı da bız alırız artık
  • Sporting Clube Olhanense ellerinizden öper xD
  • Çok zor sorular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.