Şimdi Ara

Online Soccer Menager ( OSM ) Taktik , Plan , Lig Daveti , Paylaşım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi OSM de bu konu altında Taktik Paylaşımı , Lig Davetleri , gibi konularda paylaşım yapalım .

• Dhnin ligi illa ki vardır birisi varsa soylesınde bizde faydalanalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip Chelsea
    4-4-2B Asiri Sert Kaleyi Gorunce Vuz

Bende ise west bromwich var. Mac kendi sahamda. Bundan onceki macta 8 atmislar bir takima. Ne onerirsiniz?
  • Öncelikle savunmayı güçlendir . Defansı 5 kişi yap ve 4-5-1 oyna . Savunmanı güçlü tutman lazım . Oyun stilin defansif olsun . Çok fazla pres yapma . Kontra atak futbolu oynat kaleyi görünce vur yaparsan yenilirsin kontra atak yap . Forvetini de iyi seç hızlı biri olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Öncelikle savunmayı güçlendir . Defansı 5 kişi yap ve 4-5-1 oyna . Savunmanı güçlü tutman lazım . Oyun stilin defansif olsun . Çok fazla pres yapma . Kontra atak futbolu oynat kaleyi görünce vur yaparsan yenilirsin kontra atak yap . Forvetini de iyi seç hızlı biri olsun .

4-4-2 formasyonlarina karsi 4-3-3 oyna yazmis herkes. Sen 4-5-1 oneriyorsun, rakip asiri guclu oldugu icin mi acaba? Pressi kaca ayarliyayim? Hakem yumusak bir hakem ne orta ne sert, o yuzden sert futbol oynasam daha iyi olmaz mi? Forveti ortasahaya ve ortasahayi da defansa yardim edecek sekilde mi ayarliyayim? Tempo nasil olsun? Nedense yenilecek gibi hissediyorum 4-5-1 defansif ve kotnra atak futbolu oynarsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 25 Aralık 2013; 15:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Öncelikle savunmayı güçlendir . Defansı 5 kişi yap ve 4-5-1 oyna . Savunmanı güçlü tutman lazım . Oyun stilin defansif olsun . Çok fazla pres yapma . Kontra atak futbolu oynat kaleyi görünce vur yaparsan yenilirsin kontra atak yap . Forvetini de iyi seç hızlı biri olsun .

4-4-2 formasyonlarina karsi 4-3-3 oyna yazmis herkes. Sen 4-5-1 oneriyorsun, rakip asiri guclu oldugu icin mi acaba? Pressi kaca ayarliyayim? Hakem yumusak bir hakem ne orta ne sert, o yuzden sert futbol oynasam daha iyi olmaz mi? Forveti ortasahaya ve ortasahayi da defansa yardim edecek sekilde mi ayarliyayim? Tempo nasil olsun? Nedense yenilecek gibi hissediyorum 4-5-1 defansif ve kotnra atak futbolu oynarsam.

Ben çok denedim güçlü rakibe karşı güçlü ofansif olmayı ama sonucunda hep yenildim . Sana 4-5-1 öneriyorum istersen 5 defansla da çıkabilrsin . Pres %40 falan olsun . Hakem yumuşaksa sert oynarsan kart yersin bu riski alıcaksan aşırı oyna derim

• Yenildim...
    http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwf5c.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 26 Aralık 2013; 3:26:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yenildim...
    http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwf5c.png

Bence iyi dayanmışsın . Dha önce 8 tane atmış chealse sen sadece tek gol yemişsin ve nerdeyse chealse ile başa baş oynamışsın .. Bu taktik iyi bence takımın için
  • bugunkü macim deplesmanda everton ile ve takim degeri Toplam kadro değeri 182.528.000 € benimki ise 154.117.500 €.

4-4-2A Normal sertlik ve paslasmali oyun oynuyorlar. Nasil bir taktikle cikayim?
  • quote:

bugunkü macim deplesmanda everton ile ve takim degeri Toplam kadro değeri 182.528.000 € benimki ise 154.117.500 €.

4-4-2A Normal sertlik ve paslasmali oyun oynuyorlar. Nasil bir taktikle cikayim?

Senin takımındaki oyuncuların güçlerini bi atsana ona göre taktik kuralım
  • Kadron iyi bence everton ile başa çıkarsın yenersin de . Ama tercih sana kalmış yenilrim diyosan geçen taktik kalsın . Kendine güveniyosasan hücüm futbolu oynat
  • Arkadaşlar ben OSM'de Beşiktaş'ım. Genelde 4-3-3B veya 3-4-3B dizilişleriyle oynuyorum. %90'da kazanıyorum. Bu gece rakibim Çaykur Rizespor. Adam baya bir form tutturdu sürekli kazanıyor. Ligde 3. Bu gece bana karşı 4-2-3-1 ile Kaleyi Görünce Vur taktiğiyle oynayacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı galibiyeti var. Ben bu maçı mutlaka almalıyım. Diziliş ve taktik önerilerinde bulunur musunuz?

Benim kadrom:http://i.hizliresim.com/wLbyJz.png

Rakibin kadrosu:http://i.hizliresim.com/wjyWPG.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.