Bildirim
FN TUŞU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlgili programı silmeniz lazım, markaya göre değişiklik gösterir eski asus pclerde atk (atkapci) driverı silince uyarılar kapanıyordu. Marka modele göre internetten hotkey olarak aratın gerekli programı kaldırın. -
Windows 8 ile birlikte bu göstergeler Windows'un dahili işlevi haline geldi. Artık üreticiler bu iş için program yüklemiyorlar. Windows'un kendi işlevi var. Kapatılamıyor diye biliyorum.
Windows 7'de falan ekstra program yükleniyordu. Gösterge olmadan fn tuşu pek pratik olmuyordu. -
Güzel bilgi , teşekkür ederim hocam👍🏼 -
mesaj bildirim gelmemiş hocam şimdi konu açtığım aklıma geldim bakmaya geldim :D hocam aratşırdım
/tr/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/320-touch-15ikb/downloads/ds121769
driverı bu buradan başka yer bulamadım adını sanını -
bilgisayarı oyun için kullanıyorum sesi arttırmak ve kısmak istediğim zaman sol üstte orası çıkıyor. lol oynarken imleç sabit bir yerde durmadığı için o gidene kadar fight dışı bekliyorum ( bunun için kaybettiğim oyunlar bile oldu o kadar diyebilirim :D )
pratikliği önemli değil fn çalışsın ama çalıştığına dair bilgi gelmesin :D :D -
Daha beteri olarak oyunu simge durumuna atan da var.
Format sonrası bu duruma sebep olan sürücüyü yüklemeyerek sorunu çözmüştüm. -
çok şükür onu yaşamadım. laptopum yeni olduğundan dolayı sitesine girip güncel sürücüleri yükleyebiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X