Şimdi Ara

FN TUŞU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PC ME FORMAT ATTIM HERŞEY YOLUNDA AMA FM TUŞU ÇALIŞMIYOR.EKRAN PARLAKLIGINI AYARLAYAMIYORUM..SADECE BAŞLAT/PROGRAMLAR/TOSHİBA/YARDIMCI PROGRAMLAR/FLASH KARTLARI YENİDEN BAŞLAT..
    BURDAN ETKİNLEŞTİRİRSEM ANCA CALIŞIYOR YOKSA CALIŞMIYIR..!! NASIL DÜZELTİRİM ARKADAŞLAR PC ACILINCA FN TUŞU AKTİF OLSUN ????

• kimseden cevap gelmiyor
  • FN tuşunu diyorsun galiba.onun bir sürücüsü olabilir onu yüklemen gerekir(varsa ki eğer).yoksa BAŞLAT/PROGRAMLAR/TOSHİBA/YARDIMCI PROGRAMLAR/FLASH KARTLARı YENİDEN BAŞATINCA oluoyr demişsin.bu tıkladığın programın nerde kurulu olduğunu bul ve onu C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar klasörünün içine o programın klasörü halinde at.bu yol çalışmazsa your uninstaller diye bir program var onunla bir programı başlangıçta çalıştırıyorsun.bu programın Türkçe seçeneği var.dili Türkçe yaparak kolaylıkla o programı başlangıçta çalıştırırsın ve fn tuşları işler artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasd100

FN tuşunu diyorsun galiba.onun bir sürücüsü olabilir onu yüklemen gerekir(varsa ki eğer).yoksa BAŞLAT/PROGRAMLAR/TOSHİBA/YARDIMCI PROGRAMLAR/FLASH KARTLARı YENİDEN BAŞATINCA oluoyr demişsin.bu tıkladığın programın nerde kurulu olduğunu bul ve onu C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar klasörünün içine o programın klasörü halinde at.bu yol çalışmazsa your uninstaller diye bir program var onunla bir programı başlangıçta çalıştırıyorsun.bu programın Türkçe seçeneği var.dili Türkçe yaparak kolaylıkla o programı başlangıçta çalıştırırsın ve fn tuşları işler artık.

• arkadaşım c icinede documets ans settings yokk ?????
    aratıyorum engellendi diyor documents settings diyor :S:S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanby -- 19 Şubat 2009; 13:02:09 >
  • çalıştıra tıkla ".." koy entera bas.(2 nokta) karşına C:\Documents and Settings doğrudan çıkar ama sende engellendi diyorsun, o neden olur bilmiyorum.normalde hiçbir engelleme olmaması lazım.antivirüs programı yapar mı diyecem ama sanmam.yönetici kısıtlaması olabilir.o yüzden ana yönetici olarak gir bilgisayara veya bir şey senin yönetici haklarını kısıtlıyor olabilir.uğraşman gerekiyor gibi ama onun yerine your uninstaller programını kullan.ben sana yakınbir zamanda your uninstaller programıyla nasıl yapılır gösteririm.(evde bilgisayarımda yapmam gerekli).
  • hızlıca hazırladım o yüzden çok düzgün bir şey değil ama anlaşılır.ilk olarak your uninstaller 2008 programını indirip kuruyoruz.karşımıza order now,enter key,exit,basic mode,pro mode diye bir pencere geliyor ordan pro mode tıklayoruz sonra karşımıza bir kutucuk daha geliyor onda da "close" ye tıklıyoruz karşınıza bilgisayarında yüklü programların listesi geliyor.üst seçeneklerden tools..>languges...> Türkçe yi seçiyoruz. bunu yaparak programının dilini Türkçe yapıyoruz.daha 2. sekmeye tıklıyoruz çöp kutusunun yanındaki.ordan alt solda yeni düğmesine tıklıyoruz.karşımıza 3 boşluktan oluşan bir pencere geliyor.display name yazan yere istediğin bir ismi yaz.o sadece görüntü ismidir.file location yazan yerin karşısında browse düğmesi var ona tıklayarak o sendeki fn tuşlarını aktif eden programı bulup onu seçiyoruz.run from yazan yerde de all users startup folder i seçip tamam tıklıyoruz .bilgisyarımızı yeniden başlattıktan sonra artık senin fn tuşları aktif olur.

resim 1http://img21.imageshack.us/img21/7127/70059271uh1.jpg
    resim 2http://img149.imageshack.us/img149/1380/52907489ow4.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM BEN PC YANLIŞMI FORMAT ATTIN YAA Documents and Settings YOK ... O OLMASSA USER OLUR DİYOLAR O DA YOKK...KAFAYI IİCEM YA..
  • arkadaş o neden yok bilemiyorum ama xp nin hangi sürümü yüklersen yükle windowsun yüklü odluğu diske giridimi karşına documentandsettings, program files ve windows klasörleri garanti çıkar.ben senin fn tuş kombinasyonun ayarlaman için çözüm yolu ürettim ama senin d.a.settings niye yok bilemem.benim dediğim yolu yaparsan fn tuşların çalışır.zaten o aktif eden programda program files klasörünün içindir.
  • ben vista kullanıyorum + ekran parlaklıgı başka nerden ayarlanır ?******
  • arkadaşım your uninstall programı, bazı dosya ve program silmek icin kullanılıyor muşş... ???
  • EVET ARKADAŞIM SAGOL OLDU ... TEK SORUN EKRAN PARLAKLIGI AYARLAMAM KALDI ONUDA HALLETSEM ..CÜNKÜ HER ACTIGIMDA PARLAKLIK OKU EN SOLDA...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.