Şimdi Ara

Fnatic ve Soaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soaz olmasa turnuva favorisi de işte atmadılar gitti takımdan , tamam zamanında iyi kötü oynuyordun da bu nedir lan her maç mı iğrenç oynarsın ya , umarım en kısa zaman da basarlar totosuna tekmeyi de daha çekişmeli maçlar izleriz.

• dademinki maçta naptı öyle ya topta aralarına atladı zhonya felan bastı öldü sonra 2 inhi gitti zaten o tfden sonra
  • soaz'ın elinde pekenin secret fotoları var herhalde çoktan yollamaları lazımdı
  • 'soaz olmasa favori' den sonrasını okumadım.
  • takımda ki diğer oyunculara göre geri kalıyor . Fnaticin çok daha iyi bir toplanera ihtiyacı var
  •  Fnatic ve Soaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 28 Eylül 2014; 13:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o takımdakilerin hepsi gay ve hepsi birbiriyle yiyiştikleri için oyundan öte cinsel amaç var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bronzlar gelmiş eleştiriyor yine diyenler gelir şimdi
  • Bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor. Tamam performansında düşme var ama yine de özel bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeMedley

'soaz olmasa favori' den sonrasını okumadım.

aynen

• Soaz 20. Dakikada rumble la 3/0 ve sadece 67 cs saka gibiydi. Hele o ultiler tf baslatmalar falan...

Cyanide de çöp.

Xpeke rekkles ve yellowstar yeni takim kurup gambitten diamond uda takima dahil etmeliler birde top lane buldular mi tamamdir

• soaz yerine seni almalılar değil mi qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor. Tamam performansında düşme var ama yine de özel bir oyuncu.

2013 Worldsten beri düşüşte bu adam ve halen değiştirmediler. SK Freddy gibi bir top lane bulup bu sayede 1 adım öne çıkmayı nasıl başarıyorsa Fnatic'te başarabilir.Arkadaş abartmamış ciddi söylemek gerekirse Freddy122 FNatic'te olsa yarı final şansları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

soaz yerine seni almalılar değil mi qnq

Bu mesajdan bunu çıkarmak , çakmak gazı mı çektin ne yaptın ?
  • Bence sadece soaz da değil diğer toplanerlarda da sorun var bu turnuva. Sanıyorum ki meta top anerları oynatmıyor. Diğer takımlarda da toplanerlar ahım şahım iş yapmıyor.
  • Bunun için konu açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama şöyle bir durum var; soaz, metaya uyamadı hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LâwlietLawsford

quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor. Tamam performansında düşme var ama yine de özel bir oyuncu.

2013 Worldsten beri düşüşte bu adam ve halen değiştirmediler. SK Freddy gibi bir top lane bulup bu sayede 1 adım öne çıkmayı nasıl başarıyorsa Fnatic'te başarabilir.Arkadaş abartmamış ciddi söylemek gerekirse Freddy122 FNatic'te olsa yarı final şansları vardı.

bence oyle olmazdi cunku fredy ile fnatic in oyun tarzi cok farkli. zaten fnaticin oyun tarzi neredeyse herkesten farkli 1 oyuncu degisikligi olsa takimin cok zor ayak uyduracagina eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Soaz 20. Dakikada rumble la 3/0 ve sadece 67 cs saka gibiydi. Hele o ultiler tf baslatmalar falan...

Cyanide de çöp.

Xpeke rekkles ve yellowstar yeni takim kurup gambitten diamond uda takima dahil etmeliler birde top lane buldular mi tamamdir

oyuncu alıp takıma katmak o kadar kolay olmuyor. her şeyden önce diamond'ın ingilizcesi kötü, takımla iletişim kurabilecek seviyede dil bilmiyor.

bi de gambit ekibinin rusya dışına çıkmaktan veya rusya dışında yaşamaktan pek hoşlanmadıklarını reddit'ten okumuştum, hatta yanlış hatırlamıyorsam lcs için sürekli olarak yolculuk yapıyorlardı, tabi ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeMedley -- 28 Eylül 2014; 14:19:31 >
  • arkadaşlarımlar her oyuncu belli dönemlerde oyundan düşer, kendi oyun stiline uymayan bir metaya denk gelir anladınız mı öyle bir sezonda adam gönderilseydi nerede kalır istikrar? Fnatic en istikrarlı takım bu adamlar ocelotelu SK'ya yeniliyolardı durmadan veya zar zor maç alıyorlardı. Aynı takım ne değişti de şuan çekiklere kök söktürür hale geldiler? Bana kalırsa saçma konuşuyorsunuz bu adam seneye hepsinden daha iyi oynayabilir, ben de soaz'ı sevmem ama adamda yetenek var bu sene gösteremese de. Profesyonellik nerede sizin düşüncelerinizde göremiyorum. Tabi bu kafa oyununuzdaki hatalı bir kill veren adama sövmenize sebep oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.