Şimdi Ara

FOCAL vs INFINITY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım sorum sizce focal polyglass 165 v3 mü yoksa infinity kappa 1.7 mi? sizce hangisi daha iyidir? aralarında cok fark varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 16 Temmuz 2007; 23:01:55 >

• herhalde yokki, bişey yazan olmamış
  • 3 yollu bir sistem düşündüğüne göre kulağın hassas ve kaliteye önem veriyorsun büyük ihtimal..
    2 ürün arasında tabii ki fark vardır, eğer dinleme imkanın olursa aralarındaki farkı anlayabilirsin ama asıl önemli olan montaj ve ayar kısmıdır..doğru açılarla yerleştirilmezse 2sinde de hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

benim fikrimi sorarsan, ikisi de bana istediğim tadı veremedi ama aralarında bir seçim yapılacaksa Focal'i tavsiye ederim.
  • cevaplarınız ıcın cok saolun ve evet maalesef kulagım hassas ve dup dıs dup dıs gezmek yerıne kalıtelı sarkılardakı butun seslerı cevresel olarak duymayı tercih ediyorum. aracımın on kısmında 3 yollu infinity kappa 1.7 arkada ise 2 yollu focal 130 access var. infinityden memnun kalmadım. focalın tınısını cok sevıyorum. latin, chill out vs tarz sarkılarda cok ıyı performans verıyor. 3 yollunun fiyatı 480 euro bu yuzden suan arastırma kısmındayım. anfim audison srx5 aracım ise bmw 116i. sen ne önerirsin dostum yada ne yorum yaparsın? yardımcı olabilrsen cok sevinirim.
  • valla focal diyorum başka bir demiyorum verdiği sesi hiç bir kolonda bulamazsın
  • ikisi arasında kalsam focali seçerdim.. ama montajda açılarına dikkat etsinler yoksa faz farkından hayal kırıklığına uğrayabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.