Şimdi Ara

focus 1.6 ghia mı 2.0 ghia mı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: haluk48a

arkadaşlar iyi akşamlar.ben ilk defa focus a bizim eniştenin arabasında bindim 2004 2.0 ghia ,arabaya hayran kaldım cok seri ve sessiz, içi geniş ,gogüs deri döşemeler şahane ve herşeyi ile süper.geçenlerde arkadaş ford veya megan alacagım dedi .ben arkadaşı ıkna ettım 2009 1.6 focus aldırttım.aldırtmaz olsayım o ne ya benım bındıgım focus la arasında daglar kadar fark var.benım eskı arabam 2006 multıjet albea ondan bin kat daha ıyı aracın gurultusunden durulmuyor kapı döşemeleri , ön gögus sert plastık, tavan döşemesi dersen bi alem .aracın içi dar.gözunu seveyım eskı kasaların .
    kusura bakmayın arkadaşlar ford u kotulemek için yazmadım 2004 ford u gorunce 2009 (0)

Yo kötülemek değil sadece gerçekler acıdır.Maalesef birileri halen daha inatlaşıyor..Tamam çok iyi araç yol tutuşu birinci.Sadece bu yetmiyor ki motor performansı ara hızlanması vasat.
    focus tapınağı üyeleri var bir kaçtane.Artık tapmaya başlamışlar araçlarına.İlk araçları başkalarını görüp test etmemişler.Focusta focus...Seviyeli ve objektif yorum yapan bir kaç focus sahibi var..Aklıma gelen

esmerce,uayça,ozdemir,x15,ımnggen

• adamın biride ford sayfasından çıkmıyor.sabahın köründe buraya girip msj yazıyor.rüyasında bile forddan tokat yiyor olmali

b
  • quote:

Orjinalden alıntı: justiceman

adamın biride ford sayfasından çıkmıyor.sabahın köründe buraya girip msj yazıyor.rüyasında bile forddan tokat yiyor olmali

siz önce şahini geçin

• 2.0 makyajlı kasalarda yok heralde yanlış oldu
  • 2002 ve üstü focuslarda 2.0 motor versiyonu yok. varsada yurt dışından geliyor bildiğim kadarıyla.
  • Focus 2 nin 2.0 versiyonu var hem de hb ama vergiler nedeiyle olsa gerek Türkiyeye getirmedi otosan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

nereye başvurmal lazm bide bizim arabanın kasko bedeli 18.5 vergisi yıllık 245 oluyo bilgilendirir misiinz biraz daha

Bizim arabaların (1.6) vergisi yıllık 420 yılbaşında yuzde 12 daha ekle..Söz konusu bu indirim oranı eski model 2.0 lar için gerekli daha doğrusu arabanın vergisi kasko bedelinin yuzde 5 ini aşıyorsa geçerli..Bu durumda vergi dairelerine başvurmak gerek..
  • yani bizim 1.6 2001 model arabada uygulanmıyo mu vergi indirimi
  • Hayır..
  • uygulanıyor... ama zaten %5 i geçemediğiniz için hak iddaa edemezsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

yani bizim 1.6 2001 model arabada uygulanmıyo mu vergi indirimi
  • doğru yaa ben hesabı yanlış yaptım 185 milyonu %10 diye hesaplıyorum %1 oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: haluk48a

arkadaşlar iyi akşamlar.ben ilk defa focus a bizim eniştenin arabasında bindim 2004 2.0 ghia

2004 2.0 yok...
  • ozur dilerım 2002 olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.