2008 model focus mk2 1.6 TDCİ araç almıştım Bikac ay sonra yağ ışığı bikac kez yandı söndü hemen sönünce pek aldırış etmedim birazda ilk aracım oldugu için acemilik falan yağ soğutucusu bozulmuştu aracın yağını suyun içine karistirmisti Soğutucuyu değiştirdiler borularda biraz yağ falan kalmıştı bikac ay o şekilde kullandım temizledim su deposundaki yağ tamamen bitmişti bunu anlattım çünkü sorun bu olaydan sonra başladı Seyir halinde hız farketmezsizin stop etmeye başladı İlk baslada ayda bir sonra haftada bı günde bı derken şuan ne olcagi belli değil günde 4 kere de ediyor haftada bı kere de Bazen hemen çalışıyor bazen bı 10 dakika marşa bassam bile almıyor daha sonrasında çalışıyor Durana kadar herhangi bi ışık yanmıyor durmaya yakın yağ ve akü ışığı yanıyor Şuana kadar yaptirdiklarim Turbo valfi değişti Yakıt pompası sensörü değişti Enjektör bakımı yapıldı İmmobilizerine bakıldı (yanlış yazmış olabilirim) Tesisat kablolarını elden geçirdiler
Ama ne yaptıysam yok araçtan bıktım nerdeyse binerken korkuyorum yolda kalcam diye iyi bı tamirci mi bulamadım yoksa araba mı cidden bu kadar sorunlu bilemedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Tanıdığınız iyi tamirciler varsa İstanbul Avrupa yakası tarafında Yetkili servise götürdüm 46 bin lira hesap çıkardılar aracı ben 38 e almistim. Enjektör turbo vb bisuru parçanın değişmesi gerektiğini söylediler hesap tuzlu olunca maglum yaptiramadim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme