Şimdi Ara

Focus CHIA Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzunca bir süredir Focus arıyorum ancak henüz bulamadım ve tatil nedeniyle fazla vaktim kalmadı.Artık karar vermem lazım.
    Bugün Sahibinden'de bi araba gördüm ve sahibiylede görüştüm.Akşam bakmaya gideceğiz.Anlaşırsak alıcam fakat tam anlamıyla karar verebilmiş te değilim maalesef.Aracın özelliklerini aşağıya yazıyorum.Acilen akıl vermenizi istiyorum.

- 2001 Model Focus Chia
    - 120.000 Km'de
    - BRC sıralı LPG işli
    - Kaza yok,sadece sol ön çamurlukta avuç içi kadar boya var
    - 4 Airbag
    - İçi çok temiz
    - Orjinal CD çalar var
    - Bakımlı

19.500 TL istiyor.19.000'e vermemiş.

Ne dersiniz?

• 9-10 Yaşına gelmiş bir araç için çok fazla Km side düşük değil yani..O fiyata neredeyse Focus 2 ler satılıcak..
  • focus 1 e o fiyatı vereceğinize biraz daha sınırları zorlayıp focus 2 alın.. gerek görünüm gerekse donanım olarak gayat hoş ve çok dolu bir araç. (ama ghia)..
  • Doğru söylüyorsunuz.Tam bende vazgeçmek üzereyken adamı aradım ve satmaktan vazgeçtiğini söyledi.
    Peki maximum 19.500 Tl'ye hangi aracı tavsiye edersiniz???
    Teşekkürler...
  • eğer bu aracı kış ayında alırsan mesala aralık ocak gibi. 17500 e kadar alırsın...
    şu an pahalı. sonuçta 9 yıllık ve km 120000,,
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
  • ben yeni aldım 2001 GHIA 1,6 HB manuel. açık yeşil renkli. ilk defa focusa bindim. çok geniş ve rahat bi araç. özellikle ön taraf çok geniş. ne arasan var. yok yok. sadece focusların beğenmediğim tek özelliği amortisörleri çok sert. kasislerde yanlamasına geçersen çok fena sallıyo. bagajı küçük ama manevra yapmak kolay oluyo. motoruna baktır. ama bu fiyat çoook !!! biraz bekle yada internettekilerin hepsine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada fiyatını yazmayı unuttum. 16,600 e aldım. Atiker tüplü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.