Şimdi Ara

SEAT LEON 1.6 TDİ ACİİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır forumu takip eden ancak üyeliği yeni aktive edilen biriyim....
    öncelikle hepinize merhabalar ...
    2010 dizel makyajlı auris comfort extra aracımı 7000 km de iken sattıktan sonra yaklaşık olarak 3 aydır arabasızım.araç beğenemiyorum...
    araç kesinlikle dizel olacak...1.6 vergi dilimini geçmeyecek ...güncel kasa olacak..vs vs
    limit 60.000...
    baktığım araçlar belki alakasız gelebilir ama
    yeni passat 1.6 tdi limiti aşıyor ama sorun değil 65.000 civarı ama araç yok
    yeni jetta 1.6 tdi dsg donanımlarla 60.000 araç yok olmaya aday daha gelmedi bile ama yok satıyor...
    yeni c 5 112 bg comfort düz aldığım son rakam 53.000
    seat leon 1.6 tdi düz aldığım son rakam 42.250 tereddütlerim var...

yukarıdaki araçlar arasında en mantıklı seçenek gibi ilk ikisi ile aynı motoru taşıdığı gözönüne alındığında leon gibi duruyor ama ?? dediğim gibi tereddütlerim var araçla ilgili
    1-kasa yenileyecek olması 2012 diyen var 2013 diyen var..
    2-Ncaptan 4 yıldız alması
    3-diğerlerine göre 2.el performansı
    4-biraz genç işi olması 37 yaşındayım....

sizce yanlış mı düşünüyorum...lütfen acil yardım..aldığım 42.250 tl lik fiyat bugün için geçerli....leon için aldığım fiyat nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: krc44

arkadaşlar uzun zamandır forumu takip eden ancak üyeliği yeni aktive edilen biriyim....
    öncelikle hepinize merhabalar ...
    2010 dizel makyajlı auris comfort extra aracımı 7000 km de iken sattıktan sonra yaklaşık olarak 3 aydır arabasızım.araç beğenemiyorum...
    araç kesinlikle dizel olacak...1.6 vergi dilimini geçmeyecek ...güncel kasa olacak..vs vs
    limit 60.000...
    baktığım araçlar belki alakasız gelebilir ama
    yeni passat 1.6 tdi limiti aşıyor ama sorun değil 65.000 civarı ama araç yok
    yeni jetta 1.6 tdi dsg donanımlarla 60.000 araç yok olmaya aday daha gelmedi bile ama yok satıyor...
    yeni c 5 112 bg comfort düz aldığım son rakam 53.000
    seat leon 1.6 tdi düz aldığım son rakam 42.250 tereddütlerim var...

yukarıdaki araçlar arasında en mantıklı seçenek gibi ilk ikisi ile aynı motoru taşıdığı gözönüne alındığında leon gibi duruyor ama ?? dediğim gibi tereddütlerim var araçla ilgili
    1-kasa yenileyecek olması 2012 diyen var 2013 diyen var..
    2-Ncaptan 4 yıldız alması
    3-diğerlerine göre 2.el performansı
    4-biraz genç işi olması 37 yaşındayım....

sizce yanlış mı düşünüyorum...lütfen acil yardım..aldığım 42.250 tl lik fiyat bugün için geçerli....leon için aldığım fiyat nasıl acaba?

Leon'un kasa değiştirmesi yakındır eğer 2-3 yıl daha güncel kasa olarak kalsın diyorsanız.

Yoksa 42.250'tl'ye bence gayet güzel bir araç leon motoru,tasarımı,yol tutuşuyla başarılı bir araç.

Eğer bütçeniz yetiyorsa D sınıfı araç daha iyi olur tabiki mesela C5'ede bakmıssınız eğer hoşunuza gittiyse C5 almanız daha iyi olur hem daha konforlu bir araç hemde genç işi araç istemiyormuşsunuz.Yaşınıza daha uygun C5.

• 1978 yılından kalma Seat leon 42.5 ha vay canına.

KEsinlikle çok pahalı. O araç çok eski ve iç mekanı 2000li yılların başından kalma...

Makyajlı halinden bahsedecek arkadaşlar ama o hali de iyi değil.

İlk çıktığında güzel bir araçtı ama üzerinden 22 yıl geçmiş :) (7. yılı artık yeter)
  • Volvo S40 ta seçenekleriniz arasında olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

1978 yılından kalma Seat leon 42.5 ha vay canına.

KEsinlikle çok pahalı. O araç çok eski ve iç mekanı 2000li yılların başından kalma...

Makyajlı halinden bahsedecek arkadaşlar ama o hali de iyi değil.

İlk çıktığında güzel bir araçtı ama üzerinden 22 yıl geçmiş :) (7. yılı artık yeter)

haklısınız galiba..dış tasarım değilse bile iç tasarımı güncelliğini yitirdi.
    astra j iç tasarımı ile kıyaslarsak arada dediğiniz gibi 10 yıl fark var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sur_tuna

Volvo S40 ta seçenekleriniz arasında olabilir

2008 volvo s40 1.6 D premium kullandım 1 yıl boyunca....
    ancak volvo giydirilmiş focus tadından başka alamadım ve sattım.
  • Aurisi neden sattınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tercihleriniz arasında en mantıklı gelen jetta gibi görünüyor kasa yeni motor kusursuz kalite belli bence sabırlı olup araç bekleyip tercihinizi bu yönde kullanın derim. O fiyatlara çıktıktan sonra leon yerine yüksek donanımlı dsg şanzımanlı dizel bir golfte düşünebilirsiniz. piyasa yönünden de bir tercih yapıcaksanız c5 i düşünmemenizi öneririm..
  • Sizin yerinizde olsam tercihlerimi c5 ve passata indirir bu ikisi arasında tercih yapmaya çalışırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Aurisi neden sattınız?

araç küçük,bagaj küçük,motor küçük
    0.1 ton olarak ben büyük :)
    şaka bir yana ne bileyim..hoşuma gitmedi ...tatile giderken araç yoktu ani bir kararla aldım 39000 TL ye temmuzda..tatile gittim geldim 39000 tl ye tekrar sattım ...bedava kiralamış oldum yani
  • Fiyat olarak Leon diğerlerine göre uygun tabi ama yüzü eskidi bence de.
    Alternatif olarak Lancia Delta düşünülebilir.
  • bencede bu seçenekler arasından passat ve c5 öne çıkıyor. ben olsam c5 i incelerdim içime sinmiyorsa acele etmez passat'ı beklerdim.
  • selamlar
    hocam daha gençsiniz.leon için yaşlı görmeyin kendinizi.leon tdi dsg bence mutlaka test sürüşü yapın.kararınızı sonra verin
  • Leonun kasası bence efsane

Tam modifiye arabası yok leona 42bintl verilir mi diyorlar heralde C sınıfı dizel araç fiyatlarından haberleri yok.İçi kötü diyorlar 1-2 modifiye ile içi süper oluyor.Bence gidip deneyin ancak ben sizin yerinizde olsam en full ünden bir yeni jetta alırdım veya lancia delta filan alırım.

• Skoda Superb 1.6TDI 'da düşünülebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 14 Ocak 2011; 16:44:39 >
  • fiyat performans açısından seat leon
    genç işi biraz evet ama sizide genç göstericeğinden emin olabilirsiniz ki o kadar da yadırgancağını sanmıyorum aaa genç işi yuh ayıp be amca senin neyine mi dicekler:D
  • Merhaba, öncelikle tam olarak sizin kriterlerinizle araç arıyordum 3 ay süredir, yalnız benim kriterlerimde kesinlikle otomatik olması vardı bu yüzden ben kararımı Yeni Jetta TDI-DSG'den yana kullandım. Aracın fiyatı yüksek gelebilir, eğer bütçe problem olmayacaksa gayet alınası bir araç, ben 1,5 aydır bekliyorum ve gelen gemiden inen araçların resimlerini görünce kesinlikle beklediğime değecek gibi hissediyorum.

Artıları:
    - Araç yeni kasa ve en az 6 sene güncel kasa araca binmiş olacaksınız,
    - Dizel motorlar arasında sessizlik bakımından iyi bir motor, yakıt tüketimi makul,
    - 1.6 hacimden küçük dizel + otomatik şanzumanlı kombinasyonlardan performans olarak en üst sıralarda,
    - VW modellerinin ikinci eli çok kuvvetli, yüksek fiyatlara rahatlıkla ve hızlı satış yapılabiliyor,
    - Bakım maliyetleri makul, 15.000 KM'de bir bakıma giriyor araç ve 300 TL civarına patlıyor servis ücreti,
    - Tasarım olarak çok eleştiriliyor ama klasik zevkleri olan benim gibi insanlar için tam anlamıyla mükemmel, sade ve sert çizgiler, iç mekanda gereksiz düğmeler yok, bayan otomobili tarzı oval hatlar yok.

Eksileri:
    - Fiyat rakiplerine göre görece yüksek. ( Bence yüksek değil, Toyota Corolla 1.4 Dizel MMT 'nin fiyatı 54.000 TL iken bırakın da Jetta 1.6 TDI-DSG bi zahmet 60.000 TL olsun. )
    - Araç henüz yeni çıktığı için eğer problemi varsa ilk alanlara patlayacaktır, mesela bana:) 2 sene önce Golf 6 kasa yeni çıktığında da ilk partiden almıştım o araçta ilk partilerde cam mekanizması arızası varmış ses yaparak kapanıyordu , servisten çağırıp değiştirdiler sorun çözüldü. Bundan büyük bir arıza yaşamadım.
    - En büyük sorun olarak eğer başkalarını takan biriyseniz mahalle baskısı yiyeceksinizdir, C sınıfı bir arabaya 60.000 TL verilir mi keriz misin falan diyen olacaktır, takmam diyorsanız mesele yok.

Seat Leon'a gelirsek, bence Auris'ten indikten sonra Leon'a binmek daha kötü bir araca biniyormuşsunuz gibi hissettirmeyecektir, bence fazlasıyla memnun bırakıcaktır sahibini. Fiyat olarak 42.500 TL çok ucuz bir rakam, bence olay burada bitiyor, eğer cebinizdeki paranın limitleriyle bir sorununuz varsa Leon bu fiyata gerçekten de çok alınası bir araç, gayet ucuz. Ama yok benim bütçemde sorun yok, 60.000 TL de verebilirim sorun etmem derseniz tabi ki de yeni Jetta alın.

• İç tasarımı cidden kötü leonun makyaj sonrası kötü olan ic tasarım dahaz az kötü oldu sadece navi fln bir derece iyileştiriyor ama konsolun acısı sürücü odaklı gibi görünsede ortada kalmış fazlasıyla şişirilmiz ama sunacağı bir sey olmayan üst bölüm tek sıkıntı ic mekanda , bir iki ufak dokunuş la ic tasarımda güzel bir değişimle yeni kasaya bile gerek yok . Direksiyon onada el atılmalı

Jetta ya o fiyatı vereceğime , bir üst segment c5 veya superb düşünürüm , yada aynı segment daha makul fiyatla octavia .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 14 Ocak 2011; 17:14:57 >
  • octavia 1.6 tdi
    süperb 1.6 tdi
    mevcut
    ayrıca seat altea xl
  • superb yada octivia 1.6 tdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.