Şimdi Ara

1999 Polo 1.6 HB 75 BG (NE YAKAR Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu arabanın değeri nedir?Bu seride kronik çözülemeyen problemler var mıdır?100 Km şehir içi şehir dışı Litre olarak ne kadar tüketir?(Normal kullanım)

Bu konularda görüşlerinizi bekliyorum....12.000 YTL bu araç için harcanabilir bir değer midir?

1999 Polo 1.6 HB 75 BG
    125.000 KM de
    Düz vites
    Elektrikli cam
    Hava yastığı (sürücü)
    Hidrolik direksiyon
    Radyo / kaset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naten -- 12 Ağustos 2006; 22:03:46 >

• yok mu bu aracı kullanan veya araç hakkında bilgisi olan?
  • arkadaşlar aracı kullanan kimse yok mu?
  • http://arabadergisi.com/sv/vw/poloclassic2-tek.htm

yukarıdaki linkte polo classic'in aynı motorlu verileri var.Hb polo ile sedan arasında 100 kg gibi bir ağırlık payını göz önünü alırsak şehiriçi 9 lt/100 km gibi bir değer olur herhalde. Yanlış hatırlamıyorsam bu 1.6 motorların yakıt sisteminde bir yerleri arasıra temizletmek gerekiyormuş.(Bu yanlış olabilir)
  • Ben kullandım.12 milyar fazla bence km si yüksek.şehiriçi 9-10 lt şehirdışı 90 km hızda 5,5-6 lt yakar.termostat sorunu vardır.yeni model pololarınkinden takmazsan yolda kalırsın.yol tutuşu çok iyidir.
    modelinden dolayı bakım ister.kliması da yoksa 12 pahalı bence.

• Araç temiz kullanılmış.İlk sahibi bir bayan ve baya temiz tutmuş aracı.4 adet yeni lastik var üzerinde.Herşeyi orjinal.Görünümü güzel.Değişeni boya ihtiyacı yok...

9.000-10.000 arası klimasız Coupe (3 kapılı) olanlara istiyorlar...
    işin içine klima girince coupe ler 11.000 civarı oluyor.

Ancak kullanım amacı nedeniyle benim coupe alma şansım yok.

HB ve klimasızları model yılına göre 10-12,500 Ytl arası istiyorlar.
    HB+Klimalıları ise 14.000 e kadar çıkıyor...

Senin Termostat sorunu olarak bahsettiğin durum nedir?Bu değiştirilmesini önerdiğin parça'nın maliyeti nedir?
    Teşekkürler...

11.000-12.000 civarına 2000-2002 Palio 1.4 klimalılar mevcut.

Polo yu almak daha mantıklı değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: emre99

Ben kullandım.12 milyar fazla bence km si yüksek.şehiriçi 9-10 lt şehirdışı 90 km hızda 5,5-6 lt yakar.termostat sorunu vardır.yeni model pololarınkinden takmazsan yolda kalırsın.yol tutuşu çok iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayan kullandıysa iyice baktır bir dönem bayandan 4 yaşında tipo aldım pişman oldum kadın arabayı mahvetmişti.)Kaporta vs.iyi durur ama debriyajından fren balatalarına hepsi bitikti malum şehir içi sürekli ayakları debriyajda kalıyorSanırım bu forumda bir akadaş 2002 modelini 14-15 civarına aldığını yazmıştı geçenlerde
  • fiyat yüksek bikaç milyardaha koy astra da düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 14 Ağustos 2006; 15:19:29 >
  • bende de polo 6n var, termostat sorunu yok, aslında şmyle yok:) üstüste aracımda bu konuda sorunlar çıktı, her seferinde usta termostat kıytırık parçalar değiştirdi, sorun çözülmedi, usta bu arabanın hastalığıdır dedi, en sonunda yetkiliye gittim, o bölge komple değişti, aracım 5 sene termostat sorunu çıkarmamıştı, 1 senedir de sorun yok, komple o bölge değişince sorun kalmıyor, 100 -150 ytl arası bir fiyatı vardı...

quote:

Orjinalden alıntı: emre99

Ben kullandım.12 milyar fazla bence km si yüksek.şehiriçi 9-10 lt şehirdışı 90 km hızda 5,5-6 lt yakar.termostat sorunu vardır.yeni model pololarınkinden takmazsan yolda kalırsın.yol tutuşu çok iyidir.
  • Konu ölmüştü canlandıralım dedik... Bugünlerde bende bir tane polo alayım diyorum nedir durumlar? Var mı kullanan yorum yapacak DH üyeleri hadi bakem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordonn

Konu ölmüştü canlandıralım dedik... Bugünlerde bende bir tane polo alayım diyorum nedir durumlar? Var mı kullanan yorum yapacak DH üyeleri hadi bakem...

Geçen gün bir tane gördüm 98 1.6 klimalı sıralı sistem lpg li 11bin tl ye bırakacak ama km si kafama takıldı,205bin
  • bizde classic var şehir içinde 11 litreye yakın yakıyor, ama şehirler arası 7 litre civarı .
    ama bizimki 1.6 100 beygir. bi de daha büyük bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.