Şimdi Ara

SEAT LEON 1.6 TDİ ACİİL YARDIM LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: etnaxy

Yukarıdaki arkadaş yeni jettanın bakım fiyatına 300 TL demiş,benim 2006 corsa servis bakımı 350 TL.Yalnış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

Daha önceki tecrübelrimden tahmin edeyim 600-700 TL civarı çıkarsın servisden.

300 TL diyen kişi benim, o yüzden tekrar yazayım, aracın 15.000 km'deki bakımları sadece 300 TL tutuyor, ben 2 senedir VW servisine götürüyorum aracımı ve 360 TL'den fazla ücret ödemedim hiç. Opel Corsa'nın bile bakımı 350 TL tutuyorsa Jetta'nın 300 TL'lik bakım ücreti bedava değil de nedir ?
  • Durumunuz bu kadar acil olmasa Peugeot 508'i bekleyin derdim; ancak madem bir an evvel araç alacaksınız:
    Leon dış tasarımı gerçekten çok güzel; ancak şahsi fikrim iç tasarım oldukça basit, sıkıcı ve demode...
    Fransız otomobillerine karşı bir önyargınız yoksa C5 yarı otomatik daha iyi bir seçenek olur bence, her ne kadar onun da iç tasarımı hiç etkileyici olmasa da...
    Octavia düşünebilirsiniz bence de; özellikle dizel+otomatik öncelikse mantıklı bir tercih olur; fakat 2013 yılında yeni kasası çıkacak...
    Insignia 130hp 2.0CDTI son zamdan sonra sizin limitin üstünde; Aralık ayında iyi bir seçenekti...
    Otomatik illaki olmaz değilse; Superb 1.6TDI bence tercih edilebilir...
    Son olarak; eğer değer kaybı yaşamayım, dizel ve sarsıntısız vites geçişleri derseniz jetta kalıyor geriye...
  • hayatında leonun dıreksıyonuna oturmamıs adamlar yorum yapmıs...aga 61.000 tl nere 42.000 tl nere arada 2. el bır araba farkı var...aynı motor aynı sanzıman sadece dısı degısık 42 ye aldıgın leonu 40'a satarsın ama 61 e aldıgın jettayı 55'e satamazsın!..
  • Ben olsam gözümü karartıp şöyle bir şey alırdım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-piril-piril-520i-43996451/detay

Ama illa sıfır olsun riske girmeyeyim diyorsan bence skoda octavia al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc44

arkadaşlar kafam daha çok karıştı desem...
    ama şu var yazılan mesajların yarıdan fazlası jettta eğilimine girmemi tavsiye ediyor...
    dün akşam hemen vw bayilerini aradım ilk gelecek partide
    1- jetta 1.6 tdi trendline düz vites 17''jant beyaz 49.500 tl
    2- jetta 1.6 tdi comfortline dsg siyah sunroof 17'' jant metalik renk ve cc 61.500 tl
    fiyatlar aldım ...sizce ek donanım ve ağzına kadar dolu araç mı yoksa boş jetta mı?
    alırken verdiğim 12.000 TL fazla para satarken cebime girecek mi?

17" jantı taktıktan sonra highline dan bile güzel gözükür.

12 bin tl alamazsınız bir daha geri anca 2-3 bin farkeder 4-5 sene sonra.
  • nedir bu wv takıntısı insanlarda anlamadım gitti ya
  • hocam renault Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg modelini tercih etmini isterim. 1500tl zamn geldi ama fiyatını hak eden bir arac.
    diger araclarda opsiyon olarak sunulan deri koltuk döseme,navigasyon, dünyaca ünlü bose ses sistemi, latitudenin en ful modelinde standart.

passat highline yerine kesinlikle Latitude Executive modelini tercih ederdim. aracı test etmeni öneririm.
    dogus oto yeterince kazıklıyor, bile bile kazıklanmanın bir anlamı yok. elalem audi a4 yerine jetta alıyor, a4 de binmiş gibi hava yaratıyor.

volvoyu kesinlikle öneririm ama s 40 güncelliyecek kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 11 Nisan 2011; 22:47:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.