Şimdi Ara

FOCUS II 2006 VE FOLLOW ME HOME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Focus 2006 1,6 tdci aracım var. Burada aracı stop ettikten sonra,farlara follow me home ayarı yapılabildiği ile

ilgili bi yazı gördüğümü sanıyorum. Uzaktan kumanda ile veya yol bilgisayarından bu iş yapılabiliyor mu.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla.

• "farlara follow me home ayarı" derken sistemin nasıl çalıştığını mı soruyorsun yoksa farların yanma süresinin ayarını falan mı soruyorsun. Araba ghia mı trend mi?
  • Aracım Ghia. Arabayı stop ettikten sonra garajdan apartmana çıkana kadar farların yanmasını istiyorum.10

saniyelik bir süre yeterli. İlgine teşekkürler.
  • 1 kere selektör yapman yeterli. Farlar 30 saniye kadar açık kalıp, sonra kendi kendine sönecektir.
  • Çok teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu. Peki süreyi artırmak mümkün mü?
  • Malesef kullanıcı olarak bizim yapabileceğimiz birşey yok. Belki serviste bilgisayara bağlayıp birşeyler yapabilirler. O da olur mu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrim_ecz

Çok teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu. Peki süreyi artırmak mümkün mü?

kaç kere sellektör yaparsan o kadar uzar. diye biliyorum en azından palio da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 29 Kasım 2006; 17:02:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA JAZZ 1.4 FUN İ-SHİFT
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜRLER
  • Dün akşam ben de denedim, gayet güzel çalışıyor. Süre galiba 30 sn. Harika bir özellik.
    Teşekkürler.
  • Arabayı stop ettirmeden once mi yapıoyruz ?
  • kaç kere sellektör y aparsan o kdr uzuyo süre galiba en azından benim bildiğim böle bi dene seninkindede olur belki
  • Selam zaom,
    Arabayı stop ettirdikten sonra yapıyorsun ancak fiat'larda olduğu gibi selektör sayısını değiştirerek süreyi değiştirmek ford'larda mümkün olmuyor sevgilerimle....
    quote:

Orjinalden alıntı: zaom

Arabayı stop ettirmeden once mi yapıoyruz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.