Bildirim
FOCUS II 2006 VE FOLLOW ME HOME
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
"farlara follow me home ayarı" derken sistemin nasıl çalıştığını mı soruyorsun yoksa farların yanma süresinin ayarını falan mı soruyorsun. Araba ghia mı trend mi? -
Aracım Ghia. Arabayı stop ettikten sonra garajdan apartmana çıkana kadar farların yanmasını istiyorum.10
saniyelik bir süre yeterli. İlgine teşekkürler. -
1 kere selektör yapman yeterli. Farlar 30 saniye kadar açık kalıp, sonra kendi kendine sönecektir. -
Çok teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu. Peki süreyi artırmak mümkün mü? -
Malesef kullanıcı olarak bizim yapabileceğimiz birşey yok. Belki serviste bilgisayara bağlayıp birşeyler yapabilirler. O da olur mu bilmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: devrim_ecz
Çok teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu. Peki süreyi artırmak mümkün mü?
kaç kere sellektör yaparsan o kadar uzar. diye biliyorum en azından palio da öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 29 Kasım 2006; 17:02:54 > -
TEŞEKKÜRLER -
Dün akşam ben de denedim, gayet güzel çalışıyor. Süre galiba 30 sn. Harika bir özellik.
Teşekkürler. -
Arabayı stop ettirmeden once mi yapıoyruz ? -
kaç kere sellektör y aparsan o kdr uzuyo süre galiba en azından benim bildiğim böle bi dene seninkindede olur belki -
Selam zaom,
Arabayı stop ettirdikten sonra yapıyorsun ancak fiat'larda olduğu gibi selektör sayısını değiştirerek süreyi değiştirmek ford'larda mümkün olmuyor sevgilerimle....
quote:
Orjinalden alıntı: zaom
Arabayı stop ettirmeden once mi yapıoyruz ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 1.6 tdci motor nasıl
- ford transit 330 s kullanıcı yorumları
- baskı balata kaç km"de değişir
- ford focus sis farı nasıl açılır
- ford focus 1.6 tdci yakıt tüketimi forum
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford puma 2024 özellikleri
- ford f-line fiyat
- ford puma gen e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X