Bu aracı kullanan kişilerden gerçekçi yorumlara çok ihtiyacım var,çünkü kardeşim arabasını değiştirmeye karar verdi ve biz 2 aracın arasında sıkıştık kaldık,araçlardan birisi honda jazz 1.4 fun i-shift.Şimdiden teşekkürler...
10 aylık ishift fun kullanıcısı olarak yorumlarım. 1- ishift şehir içinde sıkışık trafikte arabada vuruntu-ufak sarsıntı olarak kendini gösteriyor malesef. nerdeyse tüm jazz ishiftlerin ortak problemi. fakat normal trafikte ve uzun yolda (istanbul-samsun-istanbul) deneyimlerim çok çok pozitif yönde ishift ile ilgili. 2-) aracın içi çok ferah ve çok rahat. beni geç aracıma binenlerin tamamı aynı şeyi söylüyor. 3-)Yakıt tüketimi çok iyi şehirlerarası yakıt tüketimim resmini ekliyorum bakarsın... öğrenmek istediğin başka birşey varsa çekinmeden sorabilirsin.
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum_aso -- 9 Aralık 2011; 17:45:22 >
benim anlamadıgım tek mesele neden bu arabaların yeni kasaları eski kasalarıyla aynı fiyat hatta daha ucuz. 2007 model jazz elite fiyatı cvt otomatik vites olanları ortalama 27-28ooo tl gibi. 2009 model ishift otomatik vites jazz olunca yine aynı fiyat aralıgında bulabiliyorsunuz. Bu arabaların kasaları daha güzel yeni motor fakat vitesten dolayımı fiyat bu kadar fark ediyor yoksa baska bir sorun mu var ben bunu anlayamadım. sahibinden vs. sitelere bakılınca bu gözüküyor ve yeni kasalar daha agır satılıyor. nedenini bilen var mı acaba?
i-shift tercih edilmediğinden dolayı fiyatları eski kasayla aynı / ya da az.
zaten 2012 de tekrar CVT'ye dönmüş bulunuyor. yeni fiyatlara bakayım dedim bir de baktım artık ishifte veda etmiş o yüzden fiyatları belki biraz daha bile düşer. ama bu kadar mı kötü ishift ya? aslında kasa olarak mükemmel duruyorlar eski kasa jazzlar cocuk oyuncagı gibi minicik duruyordu bunlar daha boyle jip gibi suv sınıfı duruyorlar daha etli butlu gibi ama yinede vites bu kadar kötüki fiyatı indiriyor sanırım:-)
valla bugune kadar sureklı cvt kullandım i shıft e donunce ılk ısım servısı aradır aynı fıat punto dakı vıtesgıbıydı servıs evet norml boyle olur deyınce ıcıme su serpıldı 3 saat sona alıstım zaten hıcbır sıkıntısıd yok yakıt tuketımıde super hıll holder da mevcut olunca problem yok tek alısılması gereken bence vıtes gecıslerındekı ınsan bedenının dıreksıyona dogru yıkılması oda alısında harıka bır arac hıc tereddut etmeden alabılırsınız ben sehır ıcerısınde cok sık kullanıyorum vuruntu falanda hıssetmıyorum sımdı...