Şimdi Ara

Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.072
Cevap
29
Favori
1.978.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rouvax

imkanım varsa 2 seneye kalmaz

tamam yaparsında benzinli araba dizel olur mu ya... çevrilmez ki

• Eee cinuba.....Gırgırı bırak bakiyim....Ne alıosun...Daha demin yanımdan lacivert Focus TDCI geçti....Güzel sayılır....Bi arkası içine göçmüş gibim gözüküo bi de aksları ortada....Önden falan güzel ....bus efer ii baktım da ondan sölüom....Al olm ne alcaksan artık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinuba

quote:

imkanım varsa 2 seneye kalmaz

tamam yaparsında benzinli araba dizel olur mu ya... çevrilmez ki

tamamen ghia da olmaz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Eee cinuba.....Gırgırı bırak bakiyim....Ne alıosun...Daha demin yanımdan lacivert Focus TDCI geçti....Güzel sayılır....Bi arkası içine göçmüş gibim gözüküo bi de aksları ortada....Önden falan güzel ....bus efer ii baktım da ondan sölüom....Al olm ne alcaksan artık....

gerçekten karar veremedim.. tam karar veriyorum bu sefer peder bey çıkıyor C4 de güzelmiş diyor aklımı karıştırıyor. tamam diyorum C4 alalım diyorum bu seferde aklım focus ta kaldı diyor.. ben C4 e baktım. gerçekten güzel araba.. sedan dan vazgeçirebilirsem direk C4 alıcam.. ikinci elde olur diyorum.. dizel olsunda farketmez benim için sıfır yada ikinci el..

• quote:

Orjinalden alıntı: cinuba

quote:

Eee cinuba.....Gırgırı bırak bakiyim....Ne alıosun...Daha demin yanımdan lacivert Focus TDCI geçti....Güzel sayılır....Bi arkası içine göçmüş gibim gözüküo bi de aksları ortada....Önden falan güzel ....bus efer ii baktım da ondan sölüom....Al olm ne alcaksan artık....

gerçekten karar veremedim.. tam karar veriyorum bu sefer peder bey çıkıyor C4 de güzelmiş diyor aklımı karıştırıyor. tamam diyorum C4 alalım diyorum bu seferde aklım focus ta kaldı diyor.. ben C4 e baktım. gerçekten güzel araba.. sedan dan vazgeçirebilirsem direk C4 alıcam.. ikinci elde olur diyorum.. dizel olsunda farketmez benim için sıfır yada ikinci el..

tamam hadi alalım...Kapı kolu-kol dayanağı-camlara metal çıta- park sensörüne gerek yok çünkü HB...cama göre ayarlarsın.......Boşver baban C4 beğenmiş işte karıştırma gidin alın......Kül grisi ya da siyah ya da kırmızı..... Çok deli araba...

• Ne alırsan al metalik gri alma çok var :)
  • quote:

Ne alırsan al metalik gri alma çok var :)

Kesinlikle katılıyorum.....ZAten Citroen de Kül grisi maviye kaçıo....Ne olduu belirsiz Ruhsatta kül yazmasa arabaya mavi dicem....
  • ya beyler ben c4 e baktımda focus donanim olarak epey üstte bir araç ayrıca focus daki sadece dizel de sunulan üstün direksiyon sistemi bile yeter EHPAS
  • quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

ya beyler ben c4 e baktımda focus donanim olarak epey üstte bir araç ayrıca focus daki sadece dizel de sunulan üstün direksiyon sistemi bile yeter EHPAS

Evet Focus donanım olarak üstte.....

Octavia da Passat dan donanım olarak kat kat kat kat daha üstte
  • octavia mı superb mi ?
  • quote:

octavia mı superb mi ?

Octavia Elegance > Passat Comfortline yanlış hatırlamıosam arada bi 10 milyar falan var...Ama octavia donanım daha ii.......Yani donanım hiçtir.....GÖZ BOYAMA.....
    Arabamın cruise kontrolünü bi kere bile kullanmadım mesela....Ya da koltuunun ayarıla hiç oynamadım....Ama elektirikli koltua para veriolar...??????????
  • ben uzun yol yaptığım için cruise cont. çok işime yario ve çok güzel bir ozellik bence
  • quote:

ben uzun yol yaptığım için cruise cont. çok işime yario ve çok güzel bir ozellik bence

Amacım cruise kontrolün işe yarayı yaramadıını sölemek deildi
  • quote:

quote:

octavia mı superb mi ?

Octavia Elegance > Passat Comfortline yanlış hatırlamıosam arada bi 10 milyar falan var...Ama octavia donanım daha ii.......Yani donanım hiçtir.....GÖZ BOYAMA.....
    Arabamın cruise kontrolünü bi kere bile kullanmadım mesela....Ya da koltuunun ayarıla hiç oynamadım....Ama elektirikli koltua para veriolar...??????????

buğra bence C4 ün dijital olması yeter.. bence focustan en büyük farkı bu.. siyah C4 e çok yakışıyor.. birde
    vişne çürüğümü ne var o renk te çok güzel.. cam tavanıda çok yakışıyor siyaha.. vamlarda renkli..

• dijitalden kastn ne ibrelermi ?
  • ibreler ise benim ilk arabam tempra idi ondada dijital vardı ve kadranın zevkini hiç bir şekilde vermiyor gaz emri ile şahlanan devir saatini kadranı görmek isterim şahsen
  • quote:

dijitalden kastn ne ibrelermi ?

hayır önemli olan sıradan arabalardan farklı olması. ön konsol ve saatelrin yeri sıra dışı. bir kaç arabada var sadece..
  • benim hoşuma gitmiyor hatta c4 de en çok iten özellik beni ibrelere hakim bir konumda değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 3 Ekim 2005, 16:02:39 >
  • Kişiden kişie değişir tabi.....Primerada da ortada...Ama millet C4 e saldırır...Bu arada Temprada sadece ileri geri giden çubuklar vardı...Bunun gibi hız yazıomudu ???unuttum....
  • ileri geri giden çubuklar deviri gösteriyodu hızı dijital olarak yazıyodu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.