Şimdi Ara

Focus II hararet göstergesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Focus II otomatik benzinli araç sahibiyim. Aracımda şimdilik LPG yok. Benim sorum, arabayı çalıştırıyorum, 1 dakika içinde hararet göstergesi oynamaya başlıyor ve 15 saniye içinde olması gereken değere geliyor. daha aracı hareket bile ettirmeden bu seviyeye geliyor. ama burdan sonra yukarı ya da aşağı herhangi bir oynama yapmıyor. Yetkili servise götürdüm, herhangi bir sorun görmediklerini havaların sıcak olmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Çok aklım almadı, daha önce de bir benzinli aracım olmuştu, dizel kadar yavaş ısınmıyordu ama bu denli de hızlı bir yükselişi yoktu.

Sizce bir problem var mıdır? Garanti kapsamında olduğu için problem varsa hakkımı aramak istiyorum. kullanan arkadaşların görüşlerini alabilir miyim?
    Bir de yakında LPG taktıracağım ama bu arıza giderilmeden taktırmak istemiyorum; hem lpg taktınız onunla alakalıdır diyip işin içinden çıkabilirler hem de sıralı sistemi şaşırtır mı bu arıza? motor belli bir sıcaklığa gelince LPG'ye geçiş oluyor, aldanıp erken geçiş yapmak ister mi yoksa LPG'nin ayrı bir ölçüm mekanizması var da bunun ölçümünden alakasız mı yapıyor geçişleri?

Bunların dışında da araç gerçekten hararet yapsa göremem gibi geliyor. daha yeni araç ama ne olur ne olmaz. o yüzden aynı tip aracı olanların bilgilerinden yararlanmak isterim.

herkese hayırlı günler dilerim.

• bende de manuel war. yazın aynı. kısa sürede yükseliyor gayet normal. için rahat olsun
  • Normal.....
  • Teşekkür ederim, bir süre cevap gelmeyince yetkili servise gittim gene. orada da ısrarla normal olduğunu söylediler. siz de böyle düşününce içim rahatladı :)
  • 1-2 sene kullandım ...Normal ...Eğer kırmızıya doğru kayıp gitmiyorsa......
  • Bizim dizelde 5 km sonra anca ısınmaya başlıyor, en sıcak havada dahi radyatörün çalıştığını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler önce serviste bana motor ısıtması gibi bir sistem olduğunu söylemişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Fluence Hararet Göstergesi Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim hareret göstergesi de yükselmiyor arkadaşlar.
    Ankaradan Konya'ya kadar ilk çeyreğe bile zor yükseldi.
    Daha sonra normal yerine yarıma yaklaştı. Yaklaşık 2 saat 120 km hızla gitmeme rağmen yükselmemesi dikkatimi çekti.
    Aracım:2008 dizel hb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.