Şimdi Ara

focus-megane-corolla-civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 4 araçtan birini almayı düşünüyoruz.bütçe max 15 milyar.hepside 1.6 olacak biçimde hızlanma,fren performansları,yakıt tüketimleri,sorun çıkarma sıklığı,yol tutuş süspansiyon konforu,güvenlik gibi konularda değerli bilgilerinizi slmsk istiyoruz.unutmadan megane 1 ve focus 1 in ncapte 4 yıldız aldığını duymuştum doğrumudur.ve siz olsanız hangisini neden seçerdiniz

• 2000 model focus 16bin ytl falan eğer bulursan focus al
  • Temiz bir focus bulursan sakın kaçırma. Focus I ler gerçekten bir çok konuda diğerlerinden üstün
  • http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=204
    2004Yeni Ford Focus'un Euro NCAP'tan 5 yıldızı var.
    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=34
    1999 Ford Focus'unda yıldızı var.
    Bence focus al.

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=204
    2004Yeni Ford Focus'un Euro NCAP'tan 5 yıldızı var.
    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=34
    1999 Ford Focus'unda yıldızı var.
    Bence focus al.

2003 Megane ın da 5 yıldızı
    1998 Megane ında 4 yıldız

Aslına bakarsan Eeuro-Ncap a giren Focus 6 airbagliydi.. Euro-Ncap ta 6 airbagi olmayan bir araba 5 yıldız alamaz fakat ülkemizde Focuslarda perde airbagleri en üst donanımda opsiyon olarak sunuluyor... Megane lardaysa standart..

Zaten Megane I, Focus I den daha hızlı ve az yakan bir araba... Yedek parça ve servis konularında da daha iyi

• Bencede temiz bir FOCUS bulursan kacırma al derim

MEGANE I yakıt konusunda belki FOCUS'a oranla az yakabilir Lakin hızı ve ara hızlanmalarında FOCUS kadar iyi olmadığını biliyorum.MEGANE I gaza yüklendiğiniz andan itibaren dew ibresi hızlı birşekilde redlightna geldiğinden hızı her viteste sabit hızlardadır.Yani demek istediğim;FOCUS'a nazaran 20-30km hız ile geride kalmaktadır.(YAnlış anlaşılmasın''geride kalmaktadır''
    lafım söz konusu DRAG değil,ayrı ayrı deneme sonucu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Bencede temiz bir FOCUS bulursan kacırma al derim

MEGANE I yakıt konusunda belki FOCUS'a oranla az yakabilir Lakin hızı ve ara hızlanmalarında FOCUS kadar iyi olmadığını biliyorum.MEGANE I gaza yüklendiğiniz andan itibaren dew ibresi hızlı birşekilde redlightna geldiğinden hızı her viteste sabit hızlardadır.Yani demek istediğim;FOCUS'a nazaran 20-30km hız ile geride kalmaktadır.(YAnlış anlaşılmasın''geride kalmaktadır''
    lafım söz konusu DRAG değil,ayrı ayrı deneme sonucu)

Makyajlı kasa 110hp den mi bahsediyorsunuz makyajsız 90hp den mi? birde ne demek istediğinizi anlamadım her vitesin dişi oranı farklıdır ve bundan dolayı her viteste redline da yapılan hız farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 8 Ocak 2007; 16:52:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • corolla veya civic derim ben başının ağırmasını istemiyorsan...
  • Corolla'nın yenisi çıkcak. Corolla alma bence bekleyebilirim dersen Auris al ya da yakın zamanda alman gerekiyorsa Focus ya da Civic arasında tercih yap kendi seçimine göre Civic biraz daha yakın geliyor Focus'a göre
  • bi kere meganeyle focusu ele çunku sorunlu arabalar ben 2000 bi full bi civic al derim ııhs de en iyinin bi altı yıldız aldı ve bu yıldızlar sandıgın kadar oneml degil çünkü 60 65 km arasıbi çarpısma olsun son sözüm civic bende vardı 98 performans ve kalite bakımından degişşem ancak corolla 1.6 gli ile degişirdim son söz civic veya corolla bu arabaların çogu eşit zaten ikisinde de performans da sorun yakıt bariz fark yok kalite eşit sayılır guvenlik eşit sayılır yani gocus veya megane alsan hata yapmıs olursun paraya yazık olur
  • ben yıne honda derım her zaman da honda derım alırsan hıc basın agrımaz hayrını gorursun keratanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.