Şimdi Ara

Focus MK 2.5 için yaz lastiği tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 model Ford Focus 1.6 benzinli hatcback arabamız var. Bir süredir yabancı siteler olsun Türk siteleri olsun lastik araştırması yapıyorum ama herkesin olduğu gibi benim de kafam karışmadı değil. Aracın üzerindeki lastiğin ölçüsü 195/65/15 91 H. Bridgestone Turanza ER300 modeli var ve ömürünü bitirdi. Yol tutuşu olarak fena değil belki de iyi sayılabilir. Pek bilgim yok diğer lastikler nasıldır.

Lastik sesi önemli değil zaten üzerindeki er300ler sesli ama rahatsız etmiyor bizi. İzmirde yaşıyorum hava genel olarak yazın 33C+ kışınsa genelde yağışlı. Ama yollarda çok çukur var sanki köy yolu gibi İzmirin yolları. Bir düzeltemediler. Fiyat olarak da ucuzuna kaçmak yerine kaliteli birşey arıyorum. Sonuçta birçok kazalar yanlış lastik seçiminden kaynaklanıyormuş.
    Siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz yada bunlar dışında hangi lastikleri tercih edersiniz?

Bridgestone Turanza ER300 (üzerindekinin aynısı)
    Bridgestone Turanza T001 (er300 ün yeni modeli diyorlar)
    Continental ContiPremiumContact 2 (sokaklarda dolaşırken çoğu Ford Focusda bu lastik takılıydı)
    Michelin EnergySaver / +
    Goodyear EfficientGrip Performance

Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 17 Ağustos 2013; 18:38:20 >

• üstad ne aldınız bende de manuelı var kafam karıstı contı olumsuz yorumu cok okudum her lastıgın modelıne gore bıle degısıyor yorumlar paylasır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.