Bildirim
Focus motor arızası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar arabayı bilgisayara baglattım ısıtma bujisi değişecek yazdı götürdüm tamirciye 2 tanesini söktü değiştirdi ama diger 2 si sökülmedi 2 gün sürer dedi bende aldım arabayı gidişi arttı ama sanki biraz yavaş gidiyor gibi arıza lambası da söndü acaba düzelmiş midir yoksa sıkıntı devam eder mi yardımcı olabilir misiniz -
bendede aynı sorun var araba hızlanmıyor bazen arıza veriyor bazen vermiyor servise götüreyim diyorum o zaman arıza vermiyor ne yapayım bilemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: sefalonely
bendede aynı sorun var araba hızlanmıyor bazen arıza veriyor bazen vermiyor servise götüreyim diyorum o zaman arıza vermiyor ne yapayım bilemedim
bende geçen gün tekrar arıza yaptı bir yere gittim geldim arabayı tekrar çalıştırdım düzeldi anlamıyorum -
Ben de 2004 model ghia var sıcaklık gösteren ince küçük bir yer varya onun altında iki gösterge var küçük sağdaki yanıyor ne olduğunu bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka forumlarda biraz araştırdım EGR valfinden yanan varmış kızdırma bujilerinden yanan varmış ama en sağlıklısı servise götürmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X