Şimdi Ara

Focus mu? Corolla mı? Astra mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PyrosGX

Hocam çok haklısınız o hatamı farkettim. Keşke yazsaydım fakat örnekte verdiğiniz avensis gibi sorunsuz LPG li araçlar fikrimi değiştirebilir. Hatalarımı düzelttiğiniz için teşekkürler :)

bişey değil,
    ama ilk mesajınızda hala düzeltme yapmamışsınız.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Mobildeydim hocam şimdi pc ye geçiş yaptım ve düzelttim sağolun. Daha tam bilemiyoruz. Rütbeden belli olmuyor mu? :D
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Baya emek vermişsiniz yazıya. Alfa Romeo ülkemizde pek tutmadı hocam. Dediğiniz gibi test sürüşü yapılmadan kesinlikle alınmaz zaten. Forumun laneti hoşuma gitti :D tavsiyenizi dinleyeceğim :D
  • Benim memlekette bi furyadır gitti herkes corolla almaya başladı, Ford focus kullandım uzun yolda dizel 6 vitesti araba ama pek gitmiyo havası verdi, siz seçenekleri 2 ye indirmişsiniz zaten gerisi kolay, 2sini de dene tarafını seç. :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Oyle :) bizde de bakarsan en cok satan araclar clio egea fiorino.. Tabi sizin at gozlukleriyle herkes bu arabalara hasta ve bunlara biniyor..

Komik bir forum..

Arkadaşım almanyada en az gördüğüm araç vw ve opel diyorsun, öyle olmadığını ispatlıyoruz, bu sefer başka şeyler söylüyorsun. Vw pahalı olmasına rağmen çok satıyor

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Oyle degil siz halen olayi kavrayamadiniz. Verdigim ornek sizi aydinlatir diye dusundum ama belli yasiniz kucuk. Filo ve sirket araci olarak vw satiliyor elbet bu onun en cok tercih edilen ve halkin en cok kullandigi araba olmasina sebep degil. Kaldi ki clio fiorino megane egea bunlarda turkiyede en cok satan araclar ama tercih sirasinda normal vatandas bunlara para vermiyor.. Hayir ben 6 sehirde kendi gozlerimle bizzat gordum deneyimledim onu soyluyorum siz bunu neye dayanarak soyluyorsunuz?

Almanyada bmw audi ford en cok sokaklarda gezinen araclar. Sokakta gordugum mercedeslerin neredeyse %80 i taksi orada. Cok ust segment mercedeslere biniyorlar.. Vw ve opel kullanan cok az kisi var ve bunlarda eski model araclar genelde. Vw nin scirocco su en cok gordugum vw lerden biriydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Oyle degil siz halen olayi kavrayamadiniz. Verdigim ornek sizi aydinlatir diye dusundum ama belli yasiniz kucuk. Filo ve sirket araci olarak vw satiliyor elbet bu onun en cok tercih edilen ve halkin en cok kullandigi araba olmasina sebep degil. Kaldi ki clio fiorino megane egea bunlarda turkiyede en cok satan araclar ama tercih sirasinda normal vatandas bunlara para vermiyor.. Hayir ben 6 sehirde kendi gozlerimle bizzat gordum deneyimledim onu soyluyorum siz bunu neye dayanarak soyluyorsunuz?

Almanyada bmw audi ford en cok sokaklarda gezinen araclar. Sokakta gordugum mercedeslerin neredeyse %80 i taksi orada. Cok ust segment mercedeslere biniyorlar.. Vw ve opel kullanan cok az kisi var ve bunlarda eski model araclar genelde. Vw nin scirocco su en cok gordugum vw lerden biriydi.

evet yaşım çoook küçük. kızım, kardeşim (vw minibüsü var), onun eşi (passat'ı var) ve kuzenim (sharan'ı var) almanya'da yaşıyor. hepsinin aracı vw (kızımın aracı yok sadece). rakamları çıkardım almanya'nın en çok satan aracı vw. şimdi de onlar filo aracı oldu. var mı filo aracı olduğu hakkında bir bilgi? efsanelerle olmaz bu işler. ben rakam verdim. almanya'nın, türkiye'nin, avrupa'nın en çok satan aracı vw. filo satış oranlarıyla ilgili bir veri varsa alalım...

• Şuan elimde 2005 model 200bin km corolla var. Hala çatur çutur gidio. Bi arızasını görmedim 12yıldır elhamdülillah. Corolla al derim. Bizim akrabada var 2008 model çok mumnunlar.

2011 verisinden tablo oluşturan bir siteye ait veri..

Focus mu? Corolla mı? Astra mı?

2002 verisi ama yüzdeyle detaylandıran burası var zaten yeterli diye düşünüyorum..

http://www.autohaus.de/nachrichten/kombinierter-flottenmarkt-nimmt-in-deutschland-zu-26600.html

Yani bu şekil saçma şeyler için ispat sunmak bile gülünç.. Gittim yaşadım gördüm deseniz içim açımayacakta, yok kuzenim almanyada yok passatımız var minibüsümüz var vs..

• quote:

2011 verisinden tablo oluşturan bir siteye ait veri..

Focus mu? Corolla mı? Astra mı?

2002 verisi ama yüzdeyle detaylandıran burası var zaten yeterli diye düşünüyorum..

http://www.autohaus.de/nachrichten/kombinierter-flottenmarkt-nimmt-in-deutschland-zu-26600.html

Yani bu şekil saçma şeyler için ispat sunmak bile gülünç.. Gittim yaşadım gördüm deseniz içim açımayacakta, yok kuzenim almanyada yok passatımız var minibüsümüz var vs..

rakamları veriyorum, gözümle saydım diyorsun. asıl gülünç olan bu.

Tamam.

• Tamam abilerim lütfen böyle konular için tartışıp birbirinizin kalbini kırmayın. Basit bir araba için değmez.
  • neden kimse benzinli/lpgli pejo 307'yi tavsiye etmemiş? misal :
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-peugeot-307-1-6-premium/bayan-kullanicidan-gunluk-5km-yol-yapan-en-temizi/6880719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 9 Mayıs 2017; 13:33:6 >
  • Hocam 407 derseniz belki düşünülebilir fakat 307 çok küçük. Bizim ailenin en kısası 1.75 boyunda. Ayrıca Hatchback'a çok sıcak bakmıyorum. Başlıkta Pejo'yu yazmama sebebim çok bilgi sahibi olmamam. Yedek parçası çok pahalı diyorlar. Bunlar gözümü korkuttu şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyrosGX

Hocam 407 derseniz belki düşünülebilir fakat 307 çok küçük. Bizim ailenin en kısası 1.75 boyunda. Ayrıca Hatchback'a çok sıcak bakmıyorum. Başlıkta Pejo'yu yazmama sebebim çok bilgi sahibi olmamam. Yedek parçası çok pahalı diyorlar. Bunlar gözümü korkuttu şahsen.

307 focus, corolla ve astra'dan geniştir
  • O fiyatı az daha yükseltip yeni kasa C4 1.4 VTi alabilirsiniz hocam.

Hocam bunu bilmiyodum gerçekten. Dışarıdan bakılınca küçük gözüküyor. 307 eski kalır fakat 308'i biraz araştırıyım.
  • Hocam şanzıman sorunundan sıkça bahsedilmiş. Babam 1 kere alacak sonuçta. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz test etmeyi planlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.