< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Focus satıp Egea HB almak? Yorumlarınız değerli. (Güncellendi) (5. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam eline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focusu çok seviyorum ama hem yaşının geçmeye başlaması hem de trim sesleri yüzünden bu yola giriyorum. Size de hayırlı olsun. Biraz daha kullandıktan sonra detaylı karşılaştırma yaparsanız güzel olur. :)
1.6 E-torq motor ve şanzıman on numara tercih. Konforsuz diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Aynı araba vw golf olarak çıksa çok konforlu derdi bunlar. Objektif yorum yapmak lazım.
-
Hocam nasıl alabildiniz ya hiçbir bayi de cross 1.4 yok. Binlerce kişi sırada bekliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de uzun süre bekledim..
-
Gerçekten bedavaymış. Toyota 4bin tl diyor bakıma. Vw için 5500 duydum
İlk mesaj güncellendi. Allah utandırmasın.
Attan inip eşeğe binmek diye okudum başlığı. Uykum gelmiş benim. Yanlış anlama kardeş güle güle kullan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracınız hayırlı olsun. Focus 3 sedan aracınız ile egea hb aracınızın iç mekan sessizlik kıyaslamasıni yapabilir misiniz? Hangi araç daha sessiz?
Valla focusla 50 bin km yol yaptım. Egea bana çok daha konforlu sessiz geldi. Kişisel yorumun ama bu kadar donanımı başka fiyata sunan araç yok. Keşke otomatik ayna kapatma ve anahtarsız çalıştırma da olsaydı dedim sadece.
Tabii hocam aracı teslim alayım yaparım.
Hayırlı olsun hocam. Pişmanlığı bırak niye daha önce geçmemişim diyeceksin. Focus 3 zaten sıradan bir araç, hiçbir artısı yok. Egea hb yeni kasa lounge paket dolu dolu bir araç
ezbere konuşmaya devam et o zaman :D 0 km başlığına alalım seni orada kolpa sıkmaya devam et
-
Yani titanium elbette iyidir ama trendx gerçekten bomboş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
???? Ne kolpasi yaptım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok ya cidden öyle okudum ilk başta. 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X