Bildirim
focus sport trend 2.0 2000 model 14.500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: baybulut
focus sport trend 2.0 2000 model 14.500 alınıp tup takılıp bınılırmı daha dogrusu randumanlı olurmu araba 110000kmde yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
Bence kaliteli bir markanın sıralı sistemi takılırsa Ekonomi+Konfor+Performans olur.Daha ne olsun 3'ü birarada... -
ben 13 e bulmuştum 1.6 gibi yakar dizelle -
lpg bağlanır iyi olur ama çok da performanslı değil bana göre
2 litre motor var ama 136 hp
burdur'dan gelirken tipo 2.0 i.e'yle 3 kapı sport trend focus'u geçtik
arabaya 2 araba boyu kadar da fark açmıştık
yani bana göre performanslı değil
ama senin hoşuna gittiyse no problem -
HOCAM O ARABA TABİRİ CAİZSE ZİYAN Bİ ARABA TEK KAPI 2000 MOTOR AMA ŞÖYLE DİYEYİM HONDA VTEC İN TAMPONUNU İZLERSİN UCUZA PERFORMANS İSTİYORSAN TEMİZİNDEN BRAVO HGT VEYA 306 GTİ BAKACAKSIN VE HONDALARA GÖZ KIRPACAKSIN -
dogru dio!! 2000 motor ama hikayeden 2000 motor
performans die aliosan yanasma!!
ama focus die aliosan eywallah -
selam beyler bak gzl kardesim.Focus almaya niyetlendi isen al hiç cekinme.Ama bana soracak olursan tüp taktırma.Performans istiyorsan, kapış istiyorsan ,konfor - yani ne istiyor herşey var araçta.Sen o tipolulara , hondalılara , pejolulara kulak asma o tipolu nasıl olup gectiyse:)) belkide fcs lu kapışmamıştır:))))
Öncelikle şunu söyliyeyim ford focus 2000 cc 130 hp dir. O hiyaden 2000 motor diyenlere kulak asma.FOCUS alıpta bi kullanda hele bide o coupesi ise valla bidaha inmek istemezsin:)) -
bende bi ara düşündüm
ama vergi dilimi çok yüksek
ondan vazgeçtim -
arkadaşlar ayıp, 2000 motor focusa performanssız diosanız sizi kınarım. Birazdan eski arabam olduğu için savunuyorum belki ama. bende ki sedandı fabrika verisi 0-100km 9.3, sport trendlerinki 9,2 saniye. Azmı 3.20 tokatladım ben bu arabayla. Ama o arkadaşın tipoyla geçtiği foocus sanırım 1.6 sport trendlerden di -
focus 2.0 sport trend tıpkı en yakın rakibi astra 2.0 sportive gibi konforu vede performansı bir arada sunan bir araçtır.
bu aracın sınıfı c sınıfı gti kategorisi değildir.
sinirli motorlar yerine bir üst sınıftaki abilerinden alınan (mondeo-vectra) motorlar vardır.
elbetteki 306 gti xsara vts type-r vs.. gibi araçların performansı beklenmez.
fakat daha konforludurlar.
benim görüşüm bu arac yukardakilere motor bakımından cevap veremesede yol tutuş olarak hiç biri eline su dökemez.
sürüş dinamikleri olarak zaten focus takdire şayan bir araçtır.
hadi tipo geçer diyelim.
focusun yanında tipodan bahsetmek çok büyük bir hata.
hele hele tipo ile kapışmak daha büyük bir hata.
kaale alınmayacak kadar focus tipodan üstündür.
bırak tipo hızlı gitsin. -
abartma hoca bende de vardı sedan 2.0. 2.0 motor performansı yok o arabada.
quote:
Orjinalden alıntı: b_Lu_E
arkadaşlar ayıp, 2000 motor focusa performanssız diosanız sizi kınarım. Birazdan eski arabam olduğu için savunuyorum belki ama. bende ki sedandı fabrika verisi 0-100km 9.3, sport trendlerinki 9,2 saniye. Azmı 3.20 tokatladım ben bu arabayla. Ama o arkadaşın tipoyla geçtiği foocus sanırım 1.6 sport trendlerden di
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X