Bildirim
focus sport trend 2000 motor yakıt tüketimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tüpte şehir içi 220 yakıyor.normalmi -
kesinlikle normal az bile yakıyo denilebilir. kış şartlarında benzinde kullanıyorum şehir içi 10-11.5 lt yakıyor... tabi bu değerler motor soğukken kaç km gittiğine bağlı olarak değişiyor... -
bugün bujileri değiştirdim bakalım.belki daha asagı cekebilirim diye düşünüyorum.ilgine teşekkürler -
anormal... tabiki normal kullanımda anormal -
Bence de normal..az yakıyor bile denilebilir.. -
Tup yok su anki ortalamam 9.8 civari hadi gazi %20 fazla yaksin 11.5 -12 litre yakmasi lazim. Gazi kactan hesap ettin Ankarada 1.65 civari sanirim etti 200, 220 bence fazla. (kurus olarak degil litre olarak belirtirsen daha saglikli olur) -
tüpü izmitten alıyorum 1740 dı hesapladığımda.şimdi 1700 e düşmüş.bugün hesapladım tekrar sehirler arası 180 yakıyor.37 litre gazla 350 km. -
imzamdaki aracımla ş.dışı ortalama 110 km hızla gidersem benzin 0.195 ytl yakıyor... galiba siz bayağı performanslı kullanıyosunuz...
quote:
Orjinalden alıntı: creww41
tüpü izmitten alıyorum 1740 dı hesapladığımda.şimdi 1700 e düşmüş.bugün hesapladım tekrar sehirler arası 180 yakıyor.37 litre gazla 350 km.
-
izmitten ankaraya gittim geldim ortalama 140-160 km hızla arası gittim.180 yaktı.sanırım 110 ile gitsem 150-160 arası yakardı.2000 motor icin iyi sanırım bu. -
az yakıyor az
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X