Şimdi Ara

Focus ST alacağım, 0 mı; 2. el mi kararsızım. Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 Ocak ayında siparişini vererek 3 aylık bekleme süresinin ardından Nisan ayında ST'me kavuşurum diyordum. Fırtına Grisi 5 kapı 36500 Euro+ alım satım masrafları gibi bir fiyat aldım. (Neden Ocak derseniz malum ödeme planlaması) Uzun zamandır araştırmalarım devam ediyor. Derken 49.000 ve 49750 YTL etiketlihttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1169216 vehttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1158663 adresindeki Turuncu renkli 3 kapılı araçların linklerini gördüm.
    Ne dersiniz? Ne yapmalıyım? İkinci el mi, 0 km.'mi, Söz konusu araçlar konusunda belki bilgisi olanlar çıkabilir Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

• taklalı die duymuştum bi 2. el St nin ama bilmiom tam
  • bence biraz daha bekle çok ciddi bir fiyat ödiyecksin. focus makyaj operasyonuna uğradı muhakkak st de bu operassyondan payna düşeni almıştır. sipariş verirken makyajlı kasa olmasını talep et bence
    quote:

Orjinalden alıntı: kumulus

2008 Ocak ayında siparişini vererek 3 aylık bekleme süresinin ardından Nisan ayında ST'me kavuşurum diyordum. Fırtına Grisi 5 kapı 36500 Euro+ alım satım masrafları gibi bir fiyat aldım. (Neden Ocak derseniz malum ödeme planlaması) Uzun zamandır araştırmalarım devam ediyor. Derken 49.000 ve 49750 YTL etiketlihttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1169216 vehttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1158663 adresindeki Turuncu renkli 3 kapılı araçların linklerini gördüm.
    Ne dersiniz? Ne yapmalıyım? İkinci el mi, 0 km.'mi, Söz konusu araçlar konusunda belki bilgisi olanlar çıkabilir Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bence biraz daha bekle çok ciddi bir fiyat ödiyecksin. focus makyaj operasyonuna uğradı muhakkak st de bu operassyondan payna düşeni almıştır. sipariş verirken makyajlı kasa olmasını talep et bence
    quote:

2008 Ocak ayında siparişini vererek 3 aylık bekleme süresinin ardından Nisan ayında ST'me kavuşurum diyordum. Fırtına Grisi 5 kapı 36500 Euro+ alım satım masrafları gibi bir fiyat aldım. (Neden Ocak derseniz malum ödeme planlaması) Uzun zamandır araştırmalarım devam ediyor. Derken 49.000 ve 49750 YTL etiketlihttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1169216 vehttp://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1158663 adresindeki Turuncu renkli 3 kapılı araçların linklerini gördüm.
    ztn uricak 0-100 6.8 den 6.5 e düşüyormuşş bide

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

taklalı die duymuştum bi 2. el St nin ama bilmiom tam
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

O eski kasa idi.. Hem taklalı değil kazalıydı..
    Bunlardan birinin motoru tamir gördü sadece... (Diye biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

O eski kasa idi.. Hem taklalı değil kazalıydı..
    Bunlardan birinin motoru tamir gördü sadece... (Diye biliyorum)

Alıntıları Göster
    Güzel araba yaw. İmkanım olsaydı bende alırdım bundan. Ama yeni makyajlı kasasını.. Yani bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 14 Kasım 2007; 17:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Güzel araba yaw. İmkanım olsaydı bende alırdım bundan. Ama yeni makyajlı kasasını.. Yani bunu

Alıntıları Göster
    bari temmuza kadar bekle 2009 model olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Alıntıları Göster
    olmadı 2010 da al bari FOCUS IV çıkacak

quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    focus 3 ten öncemi çıkacak 4?
    quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hayır tabiki 2009 da FOCUS III çıkıyo

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben şahsen bu tip araçların 2. eline güvenemem. arkadaşım 0 km aldığı impreza sti'a ne eziyetler yaptığını görünce içim getmişti. tabi temizi yoktur anlamına gelmez ama yinede 50000 ytl'yi riske atamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: karenin

ben şahsen bu tip araçların 2. eline güvenemem. arkadaşım 0 km aldığı impreza sti'a ne eziyetler yaptığını görünce içim getmişti. tabi temizi yoktur anlamına gelmez ama yinede 50000 ytl'yi riske atamam.

Alıntıları Göster
    bi kere kmsi düşük ve motoru temizse bilinki adam arabasını sewiyo.Ama arabının içi ümraniye çöplüğüne dönükse uzak durun.Bide netlerde çalıştırırken bekletilmiş yazılarına felan kanmayın.Bizde öle diyoduk ama 10 seeferin 5 inde onu yapıyoruz.Dalgınlık..

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

Doğruya 3 çıkıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

Doğruya 3 çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle sıfır almaya karar verdim. Siparişi Ocak ta vermeyi düşünüyorum Makyaj yapılan model için... Bilmiyorum canlısını Mart yada Nisan'a kadar beklemek uzun geliyor bana dayanamam sanırım. Bir de sipariş verildikten sonra beklenecek 3 ay var... :)
    Peki arkadaşlar : Araç gelirken yada servisten çıkarmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim? Neleri değiştirip neler eklettirebilirim? Dış görünüş , ses sistemi, motor açısından. Olmazsa olmaz şunu yaptırmalısın dedikleriniz nelerdir. Tüm tavsiyelere açığım.
    Bu arada bana söylenen "Türkiye'ye getirilebilen ST standart bir paket ve değişiklik, opsiyon yok (Sunroof , Metalik Boya ve konfor paketi hariç)" Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kumulus

Kesinlikle sıfır almaya karar verdim. Siparişi Ocak ta vermeyi düşünüyorum Makyaj yapılan model için... Bilmiyorum canlısını Mart yada Nisan'a kadar beklemek uzun geliyor bana dayanamam sanırım. Bir de sipariş verildikten sonra beklenecek 3 ay var... :)
    Peki arkadaşlar : Araç gelirken yada servisten çıkarmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim? Neleri değiştirip neler eklettirebilirim? Dış görünüş , ses sistemi, motor açısından. Olmazsa olmaz şunu yaptırmalısın dedikleriniz nelerdir. Tüm tavsiyelere açığım.
    Bu arada bana söylenen "Türkiye'ye getirilebilen ST standart bir paket ve değişiklik, opsiyon yok (Sunroof , Metalik Boya ve konfor paketi hariç)" Ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    Bence arabaya camına film dışında bişey yapmana gerek yok diye düşünüyorum..

• quote:

Bence arabaya camına film dışında bişey yapmana gerek yok diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    daha büyük bir arka tavan üstü spoiler şık durabilir aracın rengine göre mat siyah tercih edilebilir
  • quote:

daha büyük bir arka tavan üstü spoiler şık durabilir aracın rengine göre mat siyah tercih edilebilir

Alıntıları Göster
    Bence arabaya hiçbir değişiklik yapma. Orjinali zaten çok iyi.
    Şimdiden hayırlı olsun. Gelince resimleri bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence arabaya hiçbir değişiklik yapma. Orjinali zaten çok iyi.
    Şimdiden hayırlı olsun. Gelince resimleri bekleriz.

Alıntıları Göster
    Sıfır alman gerçekten mantıklı, çünki baktığın araç taklalıydı.
    Şimdiden sevindim senin adına
    Allah güzel bir ST nasip etsin arkadaşım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Sıfır alman gerçekten mantıklı, çünki baktığın araç taklalıydı.
    Şimdiden sevindim senin adına
    Allah güzel bir ST nasip etsin arkadaşım sana

Alıntıları Göster
    Amin.
    Biraz evvel görüştüm gene bayiylen, çok büyük ihtimalle makyajlı olan hali için 2009 a kadar beklemelisiniz dediler
    o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum artık.
    5 kapı, sunroof ve Fırtına Grisi olacak istediğim araç. Son anda bir fikir değişikliği olmazsa.
    Bu arada Euro da uçup gitmez inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumulus

Amin.
    Biraz evvel görüştüm gene bayiylen, çok büyük ihtimalle makyajlı olan hali için 2009 a kadar beklemelisiniz dediler
    5 kapı, sunroof ve Fırtına Grisi olacak istediğim araç. Son anda bir fikir değişikliği olmazsa.

Alıntıları Göster
    hiç bekleme al hemen ama bence o arabanın hakkını elektrik turuncu renk veriyor. gri normal focusda da var ama elektrik turuncu sadece st'de. zevk meselesi tabi.
    quote:

Amin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.