Şimdi Ara

Megane 2 mi Astra G Kasa mi? Önerileriniz neler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu iki araç arasinda seçim yapmakta zorlaniyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Megane 2 mi Astra G Kasa mi? Önerileriniz neler???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu02 -- 15 Aralık 2014; 13:08:47 >

• Dizel megane 2.
    Kasa kalitesi olarak Astra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu02

Arkadaslar bu iki araç arasinda seçim yapmakta zorlaniyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

quote:

Orijinalden alinti: dejavu02

Arkadaslar bu iki araç arasinda seçim yapmakta zorlaniyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Megane 2 mi Astra G Kasa mi? Önerileriniz neler??? Megane 2 mi Astra G Kasa mi? Önerileriniz neler???

Astra.

• Kasa astra, motor megane
  • Ben megane tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz megane2 bulmak cok zor bulsanda 30bin üstü fiyat çekiyorlar iyi bir usta bulabilirsen megane pişman etmez yazın 5 ay kullandım ben de yakıt ve parça olarakta üzmez bişey olunca verip bir gün sonra aliyordum servisten :D
  • düşük kilometrede bulabilirseniz megan 2 dci..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Megane

• Bence leon şaka şaka megane motor yönünden astra kasa yönünden iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geneli itibariyle megane. şartlarınız neler?
  • Megane aralarında teknoloji farkı var. astra h mı megane 2 mi diye sorsaydınız astraydı.
  • megane tmm şekli şemali iyi dizelinin yakıtı az motoru sağlam az yakıyor kaçıyor falan tamamda ama ön iki parça plastik, bir arabanın can damarı olan denge kolları plastik sonuc olarak güvenliği zayıf bir araba bende megane hastasıydım ama bunları öğrendikten sonra soğudum megane den.Ben olsam astrayı tercih ederdim megane den sağlam ve kaliteli ama ikisi arasında teknoloji farkı var megane daha konforlu ve donanımlıdır astradan....ben olsam bu iki şık arasında kalsaydım eğer astra derdim...
  • megane astra h'den bile motor olarak daha iyi daha sorunsuz konfor olarak da önde sadece kasa olarak daha kaba astra bu yüzden daha bi tok kalıyor yıllara karşı ama donanım ve teknoloji ve konfor olarak astra h den bile iyi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

geneli itibariyle megane. şartlarınız neler?

Aynı soru 2009 da sorulmuş ve genele yakını astra demiş. şimdi tam tersi. bu da kafa karıştırıyor haliyle.
    Beklentilerim genel itibariyle en başta güvenlik + konfor. yakıt sarfiyatı konusunda sanırım hemen hemen
    aynı değerlere sahipler ( benzinliler için diyorum). Donanım olarak megan 2 (dinamik) öne çıkıyor.
  • dejavu02 kullanıcısına yanıt
    imaj olarak çok eski duruyor bence astra. megane lpg konusunda da iyidir bana göre. kabin, yalıtım, tutuş gibi konularda da aşağı kalmaz. kabin içi ses için birkaç ufak müdahale yeterli oluyor ayrıca.
  • Megane 2 alacaksanız boşuna benzinli almayın bir anlamı kalmaz.
    Megane çoğu konuda Astra'dan üstündür.
    Güvenlik konusunda da kötü degil.
    Euro ncap'ten 5 yildiz aldı daha ne yapsın.
    Bu fiyatlarda en iyi araçlardan biridir.
    Eğer benzinli alacaksanız Astra'da olabilir çok farkını anlamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

imaj olarak çok eski duruyor bence astra. megane lpg konusunda da iyidir bana göre. kabin, yalıtım, tutuş gibi konularda da aşağı kalmaz. kabin içi ses için birkaç ufak müdahale yeterli oluyor ayrıca.

kabin içi ses derken ses yalıtımından mı bahsettiniz yoksa müzik için ses sistemi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Megane 2 alacaksanız boşuna benzinli almayın bir anlamı kalmaz.

malesef benzinliye bütçe ayırabiliyorum. dizeller ( km si alınabilir olanlar) beni aşıyor.
  • dejavu02 kullanıcısına yanıt
    tıkırtı.
  • Bir astra g kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.sadece ön göğüsten gelen tıkırtılar ile meşhurdur.astra 'yı almadan önce megan2 de baktık,astra denk geldi onu aldık.cd paket astra donanım olarak yetecektir bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.