Şimdi Ara

FOCUS TIKIRTI, GICIRTI VE BİLUMUM SES PROBLEMİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
25.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Focus II ler şu an birçok konuda sınıfının standartlarını belirleyen kaliteli uzun ömürlü üretimlerdir.Bahsedilen tıkırtılar muhtemelen göğüste sıkça kullanılan sert plastiğin yumuşak plastikle temas ettiği noktalardan kaynaklanıyordur.Ben ilk çıktığında büyük bir hevesle bakmaya gittiğimde cama yakın plastik kısmın sert oluşu ve kapı içlerindeki sert plastik malzemeler hoşuma gitmemişti,ayrıca bu parçaların montajındaki işçilik pek iyi değildi..
  • geçmiş olsun öncelikle..gerçekten talihsizlik.. ufak tefek sorunlar çoğaldıkça insan doğal olarak sinirleniyor.. herkesin her zaman başına gelebilecek olaylar ama üstüste gelmeleri çok kötü.. sonucunu bekliyoruz servis ziyaretinin :)

quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

ses tıkırtı falan filan derken araç 1300 küsur km ye geldi. dün kalamışta arabayı parkettiğim sırada birde ne göreyim. ön sol çamurluk içinde ( işte ne deniyor ismi çamurluğun teker içine dönen 1 santimlik yüzeyin )boya kalkmış. inanbiliyormusunuz sıfır araba ve duruma bak. Tekerden taş geldiğini varsayamıyorum çünkü tekerin ön kısmında. ben bu gazla hangi servise gideceğim, gittiğim serviste kıyamet kopacak. 21 günde arabada ses tıkırtı boya dökülmesi vs. gibi problemler baş gösterdi. uyuz olduğunuz servis veya ford servis çalışanı varsa verin isminide öfkem boşa gitmesin. inşallah ben gidene kadar birde elektirikli koltuk la debriyaj gıcırdarda töbe ..töbe... yemin ediyorum siz forumdakilerin focus karşı beslediği sevgi göstermiş olduğu dostluk ve yardımdan dolayı dilim varmıyo ''pişman oldum demeye''

• bu cumartesi Doğan oto koşuyoluna ( egeliefe umarım memnun kalırım :)) randevu aldım. hayırlısıyla cumartesi akşamı felan foruma gelemezsem bilinki paşakapısı tutuk evindeyim.
  • haksız tahriğe sokarız suçu rahat ol

quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

bu cumartesi Doğan oto koşuyoluna ( egeliefe umarım memnun kalırım :)) randevu aldım. hayırlısıyla cumartesi akşamı felan foruma gelemezsem bilinki paşakapısı tutuk evindeyim.
  • Merhabalar, tüplü Focus 2000 Ghia Sedan aracımdan bir haftadır anlayamadığım bir inilti sesi, bir wınlama sesi, (hani eskiden TRT nin yayını kesidiğinde gelen sinyal sesi var ya ona benzer bir ses :-) ) geliyor. Biraz önce arabamı stop etmeden arabanın arkasına yattım, sanki sağ tekerleğin oralardan geliyor. Daha ustama göstermedim ama benzin pompası olabilir mi ? Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar hepinize merhaba.yaklaşık 2 aylık focus 1 (2002) kullanıcısıyım.problem şu,aracımdan 2-3 gündür sinir bozucu bi tıkırtı sesi gelmeye başladı.sürekli değil ama arada bir tok bir tıkırtı sesi geliyor,özellikle dönüşlerde.ustalara gösterdim,çok fazla kafaya takmamamı söylediler,lakin ben baya titiz oldugum için epey stres oldum sese.dün araç çalışır vaziyette sabitken direksiyonu saga sola hızlı dönderince tak tak diye aynı tok sesi duydum.sizce direksiyon kutusunda problemmi var yoksa amortisör vb. alakalı bişey mi..?
  • Aynı dertten muzdaribin focusu (2010) alalı 3 ay oldu. Gıcırtı var rahatsız edicek derecede en azından beni. ne yapmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.