Bildirim
Focus Titanium TDCi 109hp veya Megane III 1.5dci Dynamique 105hp (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Focus eskidi, Megane II ile kıyaslanan bir araçtı..
Megane III bir nesil daha yeni, daha güncel, daha donanımlı.. -
46.000 civarı butceniz varmıs uzerıne 4-5 bin daha katıp DSG şanzımanlı full bir skoda oktovia almanızı öneririm
Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 50.790 tl
aradıgınız tum guvenlık özellikleride mevcut bildiğim kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: kara_eylül
46.000 civarı butceniz varmıs uzerıne 4-5 bin daha katıp DSG şanzımanlı full bir skoda oktovia almanızı öneririm
aradıgınız tum guvenlık özellikleride mevcut bildiğim kadarıyla
eğer o fiyata veriyorlarsa güzel fiyatmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orijinalden alıntı: kara_eylül
aradıgınız tum guvenlık özellikleride mevcut bildiğim kadarıyla
eğer o fiyata veriyorlarsa güzel fiyatmış.
Bence de o fiyatlarda alınası bir araç. -
-
Mercedes eski olsa da,en azından Megane'ın tamponunun düşmesini beklerdim,gerçekten şaşırdım. -
Arkadaşlar, kazanın oluş şekli çok önemlidir. Dikkat ettiyseniz Mercedes'in de ön tamponuna birşey olmamış.
Bildiğiniz gibi sert frenlemede araçlar öne kapaklanır ve arkası kalkar. Bu kazada da frenle birlikte Megane'ın arkası kalkıp, Mercedes de öne kapaklandığı için Mercedes'in savunmasız kaportası Megane'ın en sağlam bölgelerinden olan tamponuna denk gelmiş ve Mercedes'in kaportası yamulmuş.
Aynı şekilde ben de kaza yapmıştım, Renault Kangoo ile sert fren yaparak durmaya yakın Isuzu servis otobüsünün tamponuna çarpmıştım. Sonuç Isuzu'nun tamponuna hiçbir şey olmamıştı ancak Kangoo'nun kaportası Isuzu'nun tamponuna denk geldiği için şekilden şekile girmişti.
Megane'ın güvenli bir araç olduğu doğrudur ancak güvenlikte sağlam olması gereken kabindir. Dolayısıyla motor veya bagaj bölümündeki deformasyona bakarak sağlam veya değil demek doğru değildir
-
focus eskiki çok net bir şekilde megane III derim
performans, güvenlik, konfor , kalite hepsindede focustan iyi değil çok çok iyi bir araç -
İnsan öneriler arasında bazen çıkmaza girer ,en iyisi bir bayiye gidip test sürüşü yapmak, emin ol fikrin değişecek.Yoksa aklın hep seçmediğin seçenekte kalır...Focus'da ,megane'da birbirine yakın kalitede arabalar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X