Şimdi Ara

Focus Titanium TDCi 109hp veya Megane III 1.5dci Dynamique 105hp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara da KEçiören- Ulus istikametinde ilerlerliyordu trafik. Yaklaşık hızımız 40 km civarındaydı. Benim önümde bulunan Opel Astranın ani fren yapması üzerine bende frenlere asıldım ve Opele çarpmadan sağlıklı bir şekilde durdum. Ancak arkamdan gelen iki darbeyle arabamın arkası, çarpan kişinin ifadesine göre 1 metre kadar havalandı. Benim arkamda olan Mercedes E 200 ve onun arkasındaki Getz marka araç ile birlikte zinzirleme bir kaza yaptık. Getz kullanıcı başından yaralanmıştı. Herneyse, araba arkadan çarptıktan sonra kapıyı açtım ve arkamda mercedesin Gargamel burnu gibi olan kaputunu görünce Megane ım haşat oldu dedim. Ancak arabamın arkasına geldiğimde bir kaç önemsiz küçük çizik dışında birde plakamın düştüğünü gördüm. Herkes şoktaydı. Mercedesin sahibi yanıma gelerek Meganen ın tamponuna dokunmaya başladı. Trafik polisleri bile duruma çok şaşırdılar.

Dayanıksız, güvensiz, sağlam değil, diye bir çok kişinin ağzında sakız olan o sözler benim için orada bitmişti. Mercedes hareket edemeyecek durumdaydı ve fanları çalışmıyordu, Getz i zaten söylemeye gerek bile yok herşey ortada.

Fordmu Meganemi diye sorulduğunda Kesinlikle Megane derim.

Mercedese çarpan en arkadaki Gets
     Focus Titanium TDCi 109hp veya Megane III 1.5dci Dynamique 105hp

Benim Megane a çarpan mercedes

Buda sadece arka tamponundan mercedes tarafından darbe alan benim Meganeım

Şimdi yorum yapın daha sağlıklı olacaktır. Megane Euro Ncap güvenlik testlerinden 5 yıldız alan gerçekten güvenlik sorunu olmayan iyi bir otomobildir.

• Focus eskidi, Megane II ile kıyaslanan bir araçtı..

Megane III bir nesil daha yeni, daha güncel, daha donanımlı..
  • 46.000 civarı butceniz varmıs uzerıne 4-5 bin daha katıp DSG şanzımanlı full bir skoda oktovia almanızı öneririm

Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 50.790 tl

aradıgınız tum guvenlık özellikleride mevcut bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

46.000 civarı butceniz varmıs uzerıne 4-5 bin daha katıp DSG şanzımanlı full bir skoda oktovia almanızı öneririm

eğer o fiyata veriyorlarsa güzel fiyatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

46.000 civarı butceniz varmıs uzerıne 4-5 bin daha katıp DSG şanzımanlı full bir skoda oktovia almanızı öneririm

eğer o fiyata veriyorlarsa güzel fiyatmış.

Bence de o fiyatlarda alınası bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan40

Ankara da KEçiören- Ulus istikametinde ilerlerliyordu trafik. Yaklaşık hızımız 40 km civarındaydı. Benim önümde bulunan Opel Astranın ani fren yapması üzerine bende frenlere asıldım ve Opele çarpmadan sağlıklı bir şekilde durdum. Ancak arkamdan gelen iki darbeyle arabamın arkası, çarpan kişinin ifadesine göre 1 metre kadar havalandı. Benim arkamda olan Mercedes E 200 ve onun arkasındaki Getz marka araç ile birlikte zinzirleme bir kaza yaptık. Getz kullanıcı başından yaralanmıştı. Herneyse, araba arkadan çarptıktan sonra kapıyı açtım ve arkamda mercedesin Gargamel burnu gibi olan kaputunu görünce Megane ım haşat oldu dedim. Ancak arabamın arkasına geldiğimde bir kaç önemsiz küçük çizik dışında birde plakamın düştüğünü gördüm. Herkes şoktaydı. Mercedesin sahibi yanıma gelerek Meganen ın tamponuna dokunmaya başladı. Trafik polisleri bile duruma çok şaşırdılar.

Dayanıksız, güvensiz, sağlam değil, diye bir çok kişinin ağzında sakız olan o sözler benim için orada bitmişti. Mercedes hareket edemeyecek durumdaydı ve fanları çalışmıyordu, Getz i zaten söylemeye gerek bile yok herşey ortada.

Fordmu Meganemi diye sorulduğunda Kesinlikle Megane derim.

Mercedese çarpan en arkadaki Gets

Benim Megane a çarpan mercedes

Buda sadece arka tamponundan mercedes tarafından darbe alan benim Meganeım

Şimdi yorum yapın daha sağlıklı olacaktır. Megane Euro Ncap güvenlik testlerinden 5 yıldız alan gerçekten güvenlik sorunu olmayan iyi bir otomobildir.

hocam nasıl sağlıklı yorum yapılsın megane kaç model mercedes kaç model tabi ki de farklar olacaktır...

• Mercedes eski olsa da,en azından Megane'ın tamponunun düşmesini beklerdim,gerçekten şaşırdım.
  • Arkadaşlar, kazanın oluş şekli çok önemlidir. Dikkat ettiyseniz Mercedes'in de ön tamponuna birşey olmamış.

Bildiğiniz gibi sert frenlemede araçlar öne kapaklanır ve arkası kalkar. Bu kazada da frenle birlikte Megane'ın arkası kalkıp, Mercedes de öne kapaklandığı için Mercedes'in savunmasız kaportası Megane'ın en sağlam bölgelerinden olan tamponuna denk gelmiş ve Mercedes'in kaportası yamulmuş.

Aynı şekilde ben de kaza yapmıştım, Renault Kangoo ile sert fren yaparak durmaya yakın Isuzu servis otobüsünün tamponuna çarpmıştım. Sonuç Isuzu'nun tamponuna hiçbir şey olmamıştı ancak Kangoo'nun kaportası Isuzu'nun tamponuna denk geldiği için şekilden şekile girmişti.

Megane'ın güvenli bir araç olduğu doğrudur ancak güvenlikte sağlam olması gereken kabindir. Dolayısıyla motor veya bagaj bölümündeki deformasyona bakarak sağlam veya değil demek doğru değildir

• focus eskiki çok net bir şekilde megane III derim
    performans, güvenlik, konfor , kalite hepsindede focustan iyi değil çok çok iyi bir araç
  • İnsan öneriler arasında bazen çıkmaza girer ,en iyisi bir bayiye gidip test sürüşü yapmak, emin ol fikrin değişecek.Yoksa aklın hep seçmediğin seçenekte kalır...Focus'da ,megane'da birbirine yakın kalitede arabalar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.