|
Bildirim
|
Focus her anlamda meganedan üstün bir araç.
|
Hocam baktığınız kasalar bildiğim kadarıyla son kasalar. Gidip ford ve renault bayine test sürüşü yapabilirsiniz bu daha iyi bir fikir sunar size
|
Hangi anlamlarda mesela ?
Açıkçası aynı segmentte, 2011 temelli bir aracın, 2016 yılında piyasaya çıkan bir araçtan her anlamda üstün olması ütopik olur. |
her türlü megane derim megane lar her kasada kendini aşıyor megane 2 , megane 3 ve son olarak megane 4 hepsi f/p oranı isabetli araçlar EDC yi 2,5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunlar karşılaşmadım ancak bakımlarını garanti bitse bile yetkili serviste yaptırmanızı tavsiye ederim yarın birgün edc şanzımanla ilgili bir sorun çıktığında eğer bakımlar yetkili serviste yapılmışsa inanılmaz yardımcı oluyorlar bunu çevremde çok gördüm.Çok yakın tanıdığımın megane 3 ün edc sinde sorun oluştu beyinden kaynaklı olduğu tespit edilip beyin değişti ve arkadaşın garantisi 6 ay önce bitmesine karşın servis sadece 650 tl işçilik ücreti aldı normalde beyinin fiyatı 3000-3500 civarı
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda2007 -- 5 Mart 2018; 16:56:46 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Mart 2018; 23:18:8 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|