Ford Focus Yakıt Tüketimi
Ford Focus, yakıt verimliliğiyle tanınan popüler bir kompakt otomobildir. Hem 1,6 litrelik benzinli hem de 1,6 litrelik LPG'li motor seçenekleriyle sunulmaktadır.
Ford Focus 1.6 LPG Yakıt Tüketimi
Ford Focus 1.6 LPG, düşük yakıt maliyetleri arayanlar için uygun bir seçenektir. LPG, benzine göre daha ucuz bir yakıttır ve araç bu yakıtla daha düşük tüketim değerlerine ulaşmaktadır. Şehir içi kullanımlarda yaklaşık 100 kilometrede 8-10 litre LPG, şehir dışı kullanımlarda ise yaklaşık 100 kilometrede 7-9 litre LPG tüketmektedir.
Ford Focus 1.6 Benzinli LPG Yakıt Tüketimi
Ford Focus 1.6 benzinli LPG, hem benzin hem de LPG ile çalışabilen bir motora sahiptir. Bu sayede sürücüler benzin istasyonlarının bulunmadığı durumlarda LPG kullanarak yakıt maliyetlerini düşürebilirler. Şehir içi kullanımlarda yaklaşık 100 kilometrede 9-11 litre, şehir dışı kullanımlarda ise yaklaşık 100 kilometrede 7-9 litre benzin tüketmektedir.
Ford Focus Yakıt Tüketimi Yorumları
Ford Focus kullanıcılarının yakıt tüketimi yorumları genellikle olumludur. Birçok kullanıcı, aracın yakıt verimliliğinden memnun olduklarını belirtmektedir. Özellikle LPG'li modeller, düşük yakıt maliyetleri nedeniyle övülmektedir.
Ford Focus 100 Km'de Kaç Litre Yakar?
Ford Focus'un 100 kilometrede kaç litre yakıt tükettiği sürüş tarzı, trafik koşulları ve kullanılan yakıt türüne bağlı olarak değişebilir. Yukarıda belirtilen tüketim değerleri ortalama değerlerdir ve gerçek tüketim farklılık gösterebilir.
Ford Focus Ne Kadar Yakar?
Ford Focus'un ne kadar yaktığı, seçilen motor seçeneğine, sürüş tarzına ve trafik koşullarına göre değişir. 1,6 litrelik benzinli motorlu modeller genellikle 100 kilometrede 7-11 litre yakıt tüketirken, 1,6 litrelik LPG'li modeller 100 kilometrede 8-10 litre LPG tüketir.