Şimdi Ara

Focus1 Angel Eye+Xenon Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 focus hb aracıma angel eye ve xenon far taktırmak istiyorum.Ancak bu konuda pek bilgim yok. Bu konuda yardımlarınızı istiyorum...

1-Angel Eye far kiti mercekli far mı demek oluyor. Mevcut farım mercekli far değilmi?
    2-Bir internet sitesinden angel eye kit (295 YTL) ve Monza X-treme H7 8000 K Xenon Kit (165 YTL) buldum. Ürün fiyatları makulmüdür?
    3-Yukarıda bahsettiğim xenon kiti aldığımda başkaca birşey almama gerek var mı, yani bir oto elektrikçisine kutusuyla beraber bu xenon kiti ve angel eye farı verdiğimde bana sorunsuz bir şekilde bir kurulumla aracımı teslim eder mi??
    4-İnternet sitesinde xenon kit yazmaktadır. Bu iki adet h7 xenon lamba dahil mi demektir? yoksa ekstaradan alınacakmıdır?
    5-8000k mi yoksa 6000 k mi tercih etmeliyim, 12000 k bile var...

Konuyu okuma ve yardımcı olma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Saygılar...

• www.eliftuning.com' adresinden (sanırım sende ordan baktın) Junyan Angel Eyes far alabilirsin...
    Farlarda Mercek ( Top gibi bişey ) ve Angel ( 2 Tane Halka ) vardır...Ayrıca Monza Xenon yerine Mtec Xenon alabilirsin...Xenon kitlerde herşey dahildir.Yani H7 ampülleri içindir...Xenon olarak 6300K tavsiye ederim
  • 6300k yi nerden buldun:)) 4300 olmasın o. yalnız şöyle bir sorun var ki d2s olarak 4300 bulabilirsinki o da bu çakma merceklere uymaz

• Pardon 6000k idi...Çakma mercek derken Junyan'ın mercekleri biraz kötüymüş...Kullandıktan sonra Hella bi mercek alırsanız çok daha iyi görüntü elde edebilirsniz...
  • 1- mercekli far kiti xenon demek değildir.
    2- ucuz ürün yerine sanayide felan çıkmacılardan orjinal bulabilirsin önce oralara bak derim.
    3- oto elektrikçisi kolaylıkla takabilir.
    4- lambalar dahildir
    5-6000 veya 8000 tercih etmelisiniz.
    birde bu tür ürünlerde çan çin çunlardan mutlaka uzak durun. yaptığınız masrafa değsin.

benim elimde 1 hafta kullanılmış junyan marka angel eye mercekli far kiti var. 1 hafta kullandım angel lardan memnun kalmadım tekrar orjinal farları taktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turansah
    1-Angel Eye far kiti mercekli far mı demek oluyor. Mevcut farım mercekli far değilmi?
    2-Bir internet sitesinden angel eye kit (295 YTL) ve Monza X-treme H7 8000 K Xenon Kit (165 YTL) buldum. Ürün fiyatları makulmüdür?
    3-Yukarıda bahsettiğim xenon kiti aldığımda başkaca birşey almama gerek var mı, yani bir oto elektrikçisine kutusuyla beraber bu xenon kiti ve angel eye farı verdiğimde bana sorunsuz bir şekilde bir kurulumla aracımı teslim eder mi??
    4-İnternet sitesinde xenon kit yazmaktadır. Bu iki adet h7 xenon lamba dahil mi demektir? yoksa ekstaradan alınacakmıdır?
    5-8000k mi yoksa 6000 k mi tercih etmeliyim, 12000 k bile var...

1-Hayır, Hayır.
    2-Mümkündür ama.. O farı alınca merceği değiştirmezseniz kesinlikle verim alamazsınız...
    3-Edemeyebilir.. Farı görmek lazım önce...
    4-Xenon kit demek, balast, ampul ve bağlantı kabloları demektir..
    5-4300 tercih etmelisiniz.. Ama maksimum 6000 olabilir...

Bu işe yeri giriştiğiniz belli..www.geceucusu.com sitesini ve sitedeki forumu incelemden bu işlere girişmeyin..

• teşekkürler yanıtlar için. Peki piyasada bu angel eye farlar için mercek bulunur mu? yani bu mercek ayrı olarak satılıyormu? adı nedir bunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrı olarak Mercek satılıyor...Merceklerde en iyi marka Hella...Tavsiye ederim

www.xenonmercek.com
  • Ford Focus 98-04 Arası Otomobillere uygun,siyah tabanlı far sistemidir.
    Ürün içerisinde far ampülleri dahil gönderilmektedir.İsteğe göre her marka H1 Far Tipi Xenon aydınlatma sistemide takılabilmektedir.
    Mercekli Far bölümüne sahiptir
    Paket Özelliği : 2 li paket SAĞ/SOL takım halindedir.
    İthalatçı Firma | Genel Dağıtım : ModaCar | ISO 9001

Alacağım Angel Eye farın özellikleri bunlar. Özellikler arasında mercekli far bölümü bulunduğu yazmaktadır. Halböyleyken xenon dönüşüm için ayrıca mercek almam gereklimi. Bir de H1 tipi xenon aydınlatma takılabilir yazıyor. Peki H7 takılamaz mı? Bu angel eye H7 herhangi bir ampül takılamaz mı??? focuslar H7 kullanıyor çünkü...
  • demekki angel eye far grubu h1 kullanıyor. h7 kullanamazsın farların tipleri farklıdır. kare bir yuvaya dairesel bir şey oturtmaya benzer yaptığn iş. yinede merceklerini değiştirtmeye bak hatta hellanın bixenon merceklerinden takki bi işe yarasın :)
  • İsteğe göre değişiyor ampül türleri...Sen H7 alacaksın.Ve ayriyetten Xenon alacaksın...Mercekli far bölümü dediği Top şeklindeki yer.Üzerindeki mercekler pek kaliteli değil ancak sen anlamazsın daha önce kaliteli bir mercek kullanan bunların dandik olduğunu anlar sadece.O yuzden sen bunları biraz kullan daha sonra verdiğim siteden Hella mercek alırsın daha da güzel olur
  • nedemek h7 alacaksın? h1 se h1 alcak h7 olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

İsteğe göre değişiyor ampül türleri...Sen H7 alacaksın.Ve ayriyetten Xenon alacaksın...Mercekli far bölümü dediği Top şeklindeki yer.Üzerindeki mercekler pek kaliteli değil ancak sen anlamazsın daha önce kaliteli bir mercek kullanan bunların dandik olduğunu anlar sadece.O yuzden sen bunları biraz kullan daha sonra verdiğim siteden Hella mercek alırsın daha da güzel olur
  • Şimdi H7 mi alınması gerekiyor yoksa angel eye farın özelliklerinde yazdığı gibi H1 mi?? şimdi H7 sipariş veririm ama olmaz sıkıntı yaşamayayım. H1 sipariş verip sıkıntı yaşamakta var işin içinde. Ama focusların kısa farları orjinal H7.
  • Resimde göründüğü gibi sol taraftaki mercekli cam. Bu mercekli cam yani soldaki far grubu kısa olan farlardır değilmi? Ama H1 yazıyor özelliklerde, buna H7 takılamaz mı???

• Kısalar H7 dir...Sizin araçtakilerde H7 tiptir...Bunun daha o su busu yok...H7 alacaksınız olacak bitecek
  • Söz konusu far bu ise.. Bu H1'dir..
  • Alacağım angel eye yukarıda resmi olan angel eye far kiti. Şimdi ben bunu alıp benim focus1'de takamam mı? Focusun kısaları H7 malum. Yada bunu alıp yanında H1 xenon alsam ne olur??? Bir sakınca doğurur mu???
  • Sizin araçta kısalar ve uzunlar bir mi ayrımı ???
    Ayrı ise kısalar H7
    Bir ise H4 olması lazım
  • Kitapçığa baktım kısalar H7, uzunlar H1 miş. xenonu geçtim angel eye farı halledemedik yahu. Birde şunu soracağım, resimde görünüyor ya iki tane halka şeklinde far, biri uzun diğeri kısa farlar, Mercekli olan (yani soldaki), uzun farlar mı kısa farlar mı??? H1 dediğine göre mercekli olan uzun farlardır. Ama mercek kısalarda olmalı öyle değilmi??? Çıkamadım ben bu işin içinden doğrusu....
  • Mercekli olan kısadır H7 dir...Uzun olanlar ampüldür merceksizdir H1 dir...Sen H7 Xenon ve Bu Angel Eyes takımını al elektrikçiye taktır güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.