Şimdi Ara

Mercekli Far'a Led Ampül Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
13.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel astra k kullanıcısıyım. Farlar mercekli. Karşı tarafı rahatsız etmeyecek kriterlerde led ampül takmak istiyorum.

h1 yani uzunlar için uyguladım gayet memnunum ancak h7'ler için led'in arkasında bulunan soğutucu fan için yeterli alan yok.

Bu durumda ürünü daha farklı nasıl takabilirim ? Var mıdır bu şekilde olupta uygulama yapan ?

Mercekli Far'a Led Ampül Uygulaması

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercekli Farlara LED Ampül Uygulaması

Mercekli farlar, geleneksel farlara kıyasla daha yoğun ve kontrollü bir ışık ışını sağlar. Bu, gece sürüşü sırasında görüş mesafesini artırarak sürüş güvenliğini iyileştirir. Mercekli farlarınızı LED ampullerle yükseltmeyi düşünüyorsanız, işte bilmeniz gerekenler:

Mercekli Fara LED Takılır mı?

Evet, mercekli farlara LED ampuller takabilirsiniz. Ancak, aracınızın özel modeline ve far düzenine uygun ampulleri seçtiğinizden emin olmanız gerekir. Uygun olmayan ampuller, ışık huzmesinin düzenini bozabilir ve görüş mesafenizi azaltabilir.

Mercekli Far İçin En İyi Ampul

Mercekli farlar için özel olarak tasarlanmış LED ampuller mevcuttur. Bu ampuller, farınızın mercekleme sistemine uygun şekilde ışık yayacak şekilde tasarlanmıştır. Uygun ampulleri seçmek, en iyi ışık performansını ve görüş mesafesini sağlayacaktır.

Mercekli Far İçin LED Tavsiyesi

Mercekli farlar için önerilen bazı LED ampul türleri şunlardır:

• Philips Ultinon Pro9000: Yüksek lümen çıkışı ve uzun ömürlü kullanım sunan üst düzey bir ampuldür.
    • Osram Night Breaker Laser: Gelişmiş lazer teknolojisi sayesinde son derece parlak bir ışık sunan bir ampuldür.
    • Sylvania SilverStar Ultra: Net beyaz ışık çıkışı ve yüksek lümenlerle karakterize edilen uygun fiyatlı bir ampuldür.

Sonuç

Mercekli farlarınızı LED ampullerle yükseltmek, görüş mesafenizi artırarak gece sürüşü emniyetini artırabilir. Uygun ampulleri seçtiğinizden ve bunları doğru şekilde taktığınızdan emin olmak, en iyi sonuçları almanızı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tavsiye etmiyorum

Yüksek performanslı param night breaker gibi ürünleri de tavsiye etmiyorum,6 ayda patlıyorlar

LED'ler ise genel olarak elektrik aksamında sorun çıkarabilir dikkatli olun derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben taktım performans elde edemedim. En güzel Xenon takmak.
  • Önceki aracım merceksiz olduğu için night braker takmıştım çok memnundum, 6 ayda patlama falan olmadı hemde h4 olmasına rağmen
    Şimdiki aracım mercekli olduğu için xenon taktım gayet memnunum ve xenon tavsiye ederim kısalar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Önceki aracım merceksiz olduğu için night braker takmıştım çok memnundum, 6 ayda patlama falan olmadı hemde h4 olmasına rağmen
    Şimdiki aracım mercekli olduğu için xenon taktım gayet memnunum ve xenon tavsiye ederim kısalar için

peki xenon kendiniz mi takdınız bir yerde mi taktırdınız ? birde marka verebilir misiniz ?
  • far arkasındaki kapak kesilip biçilerek takılabiliyor. Bu ürünlerin en kalitelileri yaklaşık 90 usd fiyatla satılıyor. 300 TL civarı yani.

LED ürünlerde genel ısınma problemi olabiliyor. Bu sebeple soğutucular büyük oluyor.

Youtube de izlediğim kıyaslama videolarına bakarak söyleyebilirim ki :

4300 k Xenon "sonradan uygulanacak uygulamalar" içinde en güzel aydınlatanı. Ya hiç bu işe girmeyin, mevcut halojenler ile devam edin ya da xenon. LED ler hala çok iyi değil, özellikle yağmurlu havada performans berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Önceki aracım merceksiz olduğu için night braker takmıştım çok memnundum, 6 ayda patlama falan olmadı hemde h4 olmasına rağmen

peki xenon kendiniz mi takdınız bir yerde mi taktırdınız ? birde marka verebilir misiniz ?

Aksesuarcımdan aldım markasını tam bilmiyorum kutusuna bakmam lazım, aracım 2011 fiesta hiç kesme yapmadan merceğe direk oturdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.