merhaba arkadaşlar dün 2004 hb focus aldım trafik işlemlerinden önce acilen lpg taktırmam gerekiyor focusla ilgili cok lpg önerisi olduğu için kafam çok karışık yalovadayım lütfen arabasına lpg taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum HANGİ MARKA? özellikle focusa hangisi uyar. Bu arada küçük dizel almak için gittim cazibesine dayanamayıp focusla döndüm istanbuldan ama araba gerçekten tahmin ettiğimden de iyi birde yakıtı çözersem çok süper olacak. yardımlarınız için teşekkürler.
Benim 2000 Focus'ta BRC Sequent24 var. Yaklaşık 6 ay, 10.000km oldu takılalı. Hiç bir arıza, sorun yaşamadım. Yakıt tüketimi ve performans çok iyi. Şehir içi 9 litre yakıyor. Tavsiye ederim.
Dostum bende de 2000 ford focus ghia var-LANDİ takılı,3 aydır kullanıyorum LPG ye dair bi sorun yaşamadım....Aklında bulunsun
E bende de Zavoli takılı bende herhangi problem yaşamadım.Demekki ne takarsan tak problem yaşamayacaksın
şehir içi 9 lt focus için harika bir rakam.
quote:
Orjinalden alıntı: barisozyurt
Benim 2000 Focus'ta BRC Sequent24 var. Yaklaşık 6 ay, 10.000km oldu takılalı. Hiç bir arıza, sorun yaşamadım. Yakıt tüketimi ve performans çok iyi. Şehir içi 9 litre yakıyor. Tavsiye ederim.
quote:
şehir içi 9 lt focus için harika bir rakam.
LPG'yi taktırmadan önce ben de ummuyordum bu kadar iyi tüketim değerleri alacağımı. Performans fazla azalmadan 10 litre civarı yaksa iyidir diyordum. Performans hiç azalmadı ve tüketim de 3-4 defa ölçmem sonucu 9 litre olarak çıktı. Körün istediği 1 göz, Allah verdi 2 göz.
Geçen birinde gördüm Lovato takılıymış, 10 kuruş yakıyor dedi sanırım şehirdışı rakam kastettiği memnun olduğunu söyledi. Biraz kafa karıştırmak gibi oldu ama kusura bakma
Arkadaşım bende 2003 sedan focus var atiker taktırdım sorun yok paralar eksozdan uçmuyor artık sanayide şafak otogaz var tavsiye ederim ben kiti orada taktırdım gerek takılan kit gerekse ustalık açısından sıkıntı olmaz bilgine....
Karışık kafana bir markada benden İtalyan Eco Tech 1.400-1.500 civarı forumlarda bilinen markaların okuduğum sıkıntı ve problemleri görmedim.
çok teşekkür ederim arkadaşlar, birde yalova ya yeni geldim burdan çoğu kişi bursaya gidiyormuş lpg taktırmaya sizce bende gitmelimiyim her gaz ayarında 60 km gitmeye değermi, sayın cemak1966 atıkeri takdırdığınız şafak otogaz yalovadamı, kaça takıyorlar acaba.
Bursa alternatiflerin çok olması bakımından avantajlı olabilir. 60 km.de çok fazla bir yol değil bence. Şafak Otogaz İstanbulda.
size atikeri öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: ulash1907
merhaba arkadaşlar dün 2004 hb focus aldım trafik işlemlerinden önce acilen lpg taktırmam gerekiyor focusla ilgili cok lpg önerisi olduğu için kafam çok karışık yalovadayım lütfen arabasına lpg taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum HANGİ MARKA? özellikle focusa hangisi uyar. Bu arada küçük dizel almak için gittim cazibesine dayanamayıp focusla döndüm istanbuldan ama araba gerçekten tahmin ettiğimden de iyi birde yakıtı çözersem çok süper olacak. yardımlarınız için teşekkürler.
Hayır şafak otogaz ist , 4leventte eski oto sanayi içinde netten arama yaptırdığınızda zaten rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz ilgili kişi : asım bey kafanızı fazla karıştırmadan atikere geçin rahat edin .
quote:
Orjinalden alıntı: ulash1907
çok teşekkür ederim arkadaşlar, birde yalova ya yeni geldim burdan çoğu kişi bursaya gidiyormuş lpg taktırmaya sizce bende gitmelimiyim her gaz ayarında 60 km gitmeye değermi, sayın cemak1966 atıkeri takdırdığınız şafak otogaz yalovadamı, kaça takıyorlar acaba.
focus sedanıma tartarini taktırdm , çok memnunum , 100 lira şehir dışı yakıyor,( 100 km civarı süratle). bir kere alıyorsun , iyi bişi al derim.
Değerli arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler internetten araştırmalarım ve forumumuzdaki görüşlerinizden de faydalanarak anladımki; atiker, zavolli, brc, tartarini v.b. birçok markanın iyi ve kötü sonuçlarını gördüm demek ki aslolan ustalık, atiker veya brc seq 24 taktırma imkanım var italyan olduğu için pahalıda olsa brc taktırcam 1650 ytl, bu arada orhangazi full injeksiyon takmıyormuş bursada hem uzak hem de tavsiye edilen tomurcuk otogaz zovali takıyormuş. e ustayla görüştüm bu iş ustalık işi diyo ben iyiyim diyor hafta sonu taktırmayı düşünüyorum. hadi hayırlısı, herkese fikirlerinden dolayı çok TEŞEKKÜRLER:::
ulah1907 sana yardımcı olacağız izmitte bir yer var onu önereceğiz şimdi sana bekle bugün içinde dönerim sana...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme