Şimdi Ara

focusa helal olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi yolu bu tutar. Hatta istediğiniz kadar yanlayın, slalom yapın, ters dönün, takla atın bişeycik olmazz

focusa helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 21 Mayıs 2010; 10:28:52 >
  • O yol değil Hava tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 21 Mayıs 2010; 10:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

O yol değil Hava tutar

Üstad o da havayollarını tutmuyormu sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 21 Mayıs 2010; 10:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbr

fordların yol tutuşları genelde iyidir. ford ka bile şaşırtıcı derecede iyi yol tutar.

98 Fiesta'm bir kere olsun virajda savrulmadı,hafif olmasına rağmen ne yanladı ne savruldu,ne rüzgar vurdu.Hatta lastiğimin patladığı gün patlamadan hemen önce bile aracım sorunsuz yol tutuyordu,patlamasaydı asla farkedemezdim.

Focus çok konforlu bir araç ama kullanması çok sıkıcı ya.Tamam çok güven veriyor ama,ne bileyim,çok ruhsuz

Belki bana öyle gelmiştir.Benim araba go kart gibi.Vectra,Corolla sı olanlara bazen kullandırıyorum arkadaşlardan,aracı bağırta bağırta bir hal oluyorlar.Hafif aracın avantajları

• zaten focus un yol tutusuyla unlu oldugunu bılıoruz=)
  • öncelikle geçmiş olsun ayrıcada şu trafik sığırlarına sığırlara yakışır cezalar vermek lazım.
  • 371 günlük hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.