Şimdi Ara

FOCUSA SES YALITIMI !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben düşündüm taşındım şu uzun yoldaki pütürlü asfalttan gelen sesi azaltma kararı aldım. Dün ZİEBART ın sitesinde tüm gövde ses yalıtım sistemini 329 dolara sadece araba altını 219 dolara yapıyorlar.Tüm gövdede yaparlarsa aracın modeline göre die de yazmışlar ama %60 ses azalıomuş. Şimdi benim size sormak istediğim konu ise şu ;
    ÖRNEĞİN; aracın içinde 70 db ses varken otobanda 130 la gider ken % 60 azzalınca yani yalıtımı yaptırıca 42 db azalıp ses 28 db yemi düşecek . Yani araba rölantideyken ki sesin yaklaşık olarak yarısı gibi bişi.... Sizce bu olay böylemi ... Yaptırırsam parama yazık olur mu ?? Yaptıran ve yaptırmayı düşünen arkadaşlar dan ve diğerlerinden cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: rekreb89

Arkadaşlar ben düşündüm taşındım şu uzun yoldaki pütürlü asfalttan gelen sesi azaltma kararı aldım. Dün ZİEBART ın sitesinde tüm gövde ses yalıtım sistemini 329 dolara sadece araba altını 219 dolara yapıyorlar.Tüm gövdede yaparlarsa aracın modeline göre die de yazmışlar ama %60 ses azalıomuş. Şimdi benim size sormak istediğim konu ise şu ;
    ÖRNEĞİN; aracın içinde 70 db ses varken otobanda 130 la gider ken % 60 azzalınca yani yalıtımı yaptırıca 42 db azalıp ses 28 db yemi düşecek . Yani araba rölantideyken ki sesin yaklaşık olarak yarısı gibi bişi.... Sizce bu olay böylemi ... Yaptırırsam parama yazık olur mu ?? Yaptıran ve yaptırmayı düşünen arkadaşlar dan ve diğerlerinden cevaplarınızı bekliyorum.

O iş öyle değil . Daha yüksek segmentlerdeki otoların db değerlerini araştırırsan öğle olmadığı anlaşılıyor.

Tabikii yalıtımdan sonra 100 kmh 63 dezibel olan değer 55db falan düşer herhalde.Buda hisedilebilen bir değer olabilir.

saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVAN SES YALITIMI
    13 yıl önce açıldı
    Ziebart ses yalıtımı
    19 yıl önce açıldı
    206 Ses Yalıtımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.