Şimdi Ara

Focusrite Scarlett Solo ses kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Creative soundblaster 5+1 pro ses kartım vardı benim ve basit bir mikrofon ile mukemmel ses kayıtları olsun ve internet radyo yayını olsun, skype olsun her şeyde hem konuşabiliyor hem de sesi aynı anda karşıya verebiliyordum. Fakat ben mikrofonu daha kaliteleştirmek istediğim içim biraz araştırma yaptım ve behringer c1 mikrofonu kalite olarak daha iyi gördüm. Bu mikrofonu almak istedim ama crative soundblaster 51+1 pro ses kartına olmadığını olmadığını öğrendim. Ve almışken ona uyabilecek ses kartı da alayım dedim vewww.electromiles.com sitesinden resimde görünen paketi aldım. Laptopa bagladım kurdum, ama stereo yok. yani konusmada arkada çalan müzik gitmiyor, sesim de sadece iki kulaklıktan değil de tek kulaklıtan duyuluyor karşı tarftan ve kayıttan. Ama ben konuşurken kulaklığın iki tarafından da sesimi duyuyorum şarkıyıda duyuyorum. Kısacası benim amacım, kendi duyduğum kaliteli sesi ve şarkıyı karşı tarafında duymasını istiyorum. Aldığım pkaet resimlerdekidir. Bilen birinin yardımına ihtiyacım var. İlginize teşekkür ederim...

• kayıtlarda tek kanal kullanır mikrofon kanalı 1 kanal yapman gerekiyor ve sonrasında 2 kulaklıktan ses geldiğini göreceksiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.