Şimdi Ara

Focusunuz ne kadar benzin (Lpg değil) yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 2000 model focus var 76000 km'de şehir içinde yaklaşık 40 krş yakıyor (benzin 4,20 TL). Biraz yüksek sanırım, sizlerde durum nasıldır?
    Paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar...

• 10 litrenin altınbda yakıyorsunuz bence çokta anormal değil. 9 civarı gezer 8,5-9,5 gibi düz vitesler.
  • Aracım 2004 focus collection. Aracım şehiriçinde yaklaşık 42-44 kuruş yakıyor. Bence senin aracın yakıt olarak çok iyi.
  • 40 kuruş yakıyor aracım 1.6 comfort otomatik 2011..
  • 20 liralık benzinle 55-60 Km filan yapıyor.(2000 Focus 1.6,manuel)
  • İzmir şehir içi yoğun trafikte klima açık 40 krş yakıyor. Ortalama normal bir trafikte klima kapalı 30 krş civarında şuana kadar tespitlerim.( Düzgün abartısız kullanılırsa)
    Uzun yoluda nasipse bu hafta içi İzmir-Muğla arasında deneyeceğim.Muhtemelen uzun yolda farkedecektir yakıt tüketimi.
    Araç: 2001 focus ghia 87000 km de.
  • 2004 C-MAX trend benzinli hiç LPG takılmamış düz vites şehir içi kışın: 45 Litre ile yaklaşık 550 km. Yazın:Klima araç çalıştığı sürece açık ( Mersindeyim de ) 45 litre ile yaklaşık 500km. Yazın uzun yolda hız:100-120 arası minimum 7.2Lt/100km gördüm. ( Yol bilgisayarı ile değil,sürekli benzin aldığım istasyonun pompa litresine göre )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzmir Muğla Yatağan Gittim Geldim
    400 Km Depo Full Gittim , Yarım Depo ile gittim döndüm
    Giderken neredeyse çeyrek depodan az yaktı resimlerde de göreceksiniz.
    25 krş yaktı rüzgar karşımdan esiyordu dönüşte + klima açıktı
    Ama şehir içinde fena yakıyor

Resimler:

• 2010 otomatik vites benzinli 1,6 var 40 45 kuruş yakıyo napacam buna bı cozum verın arkadaslar
  • 2011 comfort 100 kmde 9 litre yakıyor ş.arası uzun yolda 6,5 litreyi görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesoncel

2010 otomatik vites benzinli 1,6 var 40 45 kuruş yakıyo napacam buna bı cozum verın arkadaslar

lpg taktırmanı tavsiye ederim 1.500 2000 tl arası takıyolar yüzde 30 düşer yakıtın zaten başkada alternatif yok :=)
  • keşke başka bir alternatifim olsa
    hiç mi yok arkadaşlar
  • valla duyunca kendi aracımın yakıtına şükrettim 40-44 kuruş çokmuş hocam ben hyundaim 0,19-0,21 kuruş yakıyor kmde şehir içi
    bende 2010 kasa focus bakıyorum bu yüzden konulara bakarken yorum yazdım umarım kızmassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre0624 -- 2 Ağustos 2011; 12:39:57 >
  • Yeni bir güncelleme yapayım. Bir hafta önce Focus C-Max'la (Araç 65000 km.de) Ankara Beypazarı-Mersin arası yol yaptım.Klima kapalı, araçta 4 kişi ,hızım 80-110 km arasında; 43 litre benzinle 650 km yaptı.Bu da 6.6 lt/100 km.ye denk geliyor. (İlk defa bu kadar az! yaktığına şahit oldum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre öğüt

valla duyunca kendi aracımın yakıtına şükrettim 40-44 kuruş çokmuş hocam ben hyundaim 0,19-0,21 kuruş yakıyor kmde şehir içi
    bende 2010 kasa focus bakıyorum bu yüzden konulara bakarken yorum yazdım umarım kızmassınız

focusun benzinlisinden bahsediliyor hyundailerde yakıyor bende accent vardı 2009 oda 100 kmde 10 litreyi geciyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 5 Ağustos 2011; 1:46:40 >
  • arkadaşlar LPG değil demişsiniz ama yakıt miktarlarınızı duyunca gerçekten üzüldüm çünkü lpg ile yarı yarıya yakıyorum ben. 0.20 kuruşu hiç geçmiyor.
    aracıma binenler de LPG li olduğunu istasyona gidince anlıyorlar performans düşüklüğü de yok.
    birde tavsiye BOR lu katkılar varya hem ses hemde yakıtta farkettirdi onlardan kullanmanızı tavsiye ederim. reklam olmasın diye markasını yazmıyoru :P
  • 2010 otomotik Sedan Titanium;

Şehir içi; yazın 9,5 litre/100 km. , kışın 10,7 litre/100 km.

Şehir dışı; 7,5 litre/100 km. (yaz-kış fark etmiyor)

2 yaz ve 2 kış boyunca kullanımdan elde edilen, yol bilgisayarı ve kendi hesaplarımdan elde edilen istatistiktir...

Araç 0 km. alınıp, 29.000 km .yol yapılmıştır...
  • 2010 Titanium otomatik vites. Şehir içi çok göreceli bir kavram o yüzden değişiyor. 10 litrenin üzerine de çıkabiliyor. 8 litre civarlarına da düşebiliyor.
    Fakat şehir dışı İzmir-İstanbul arası 90-100 km/h arası sabit hızda, klima açık, gidiş dönüş toplam 900 kilometrelik bir mesafede : 7 litre/100 kilometre.
  • 2011 comfort var ortalama 10-12 litre gösteriyor şehir dışı sabit hızda 6-7 litre yakıyor bazen
  • Bende 2010 titanium hb var istanbul mersin arası genelde 120 ye kitledgm 7.4 yaktım .
    En düşük için kaç la gitmeliyim sizce yoksa bu rakam iyi mı he birde otomatik vites
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.