Şimdi Ara

FONOTEL lg g3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kliksadan g3 almıştım, şubatın sonlarına doğru açılmadı garantiye gönderdim. Garantisi FONOTELinmiş, biraz leş bi yer olduğuyla ilgili bi iki şey okudum. Telefona nolur diye biraz endişeliyim açıkçası.

Sormak istediğim şey şu telefonun giriş tarihi 28 şubat gözüküyor, bana hala ne haber geldi ne bi mail atıldı. Kaç günde olması lazım bu tamir işinin, beklemeli miyim beklememeli miyim?

• up
  • Ben fonotel e telefonu mu gönderdiğim zaman çok fazla aramak zorunda kalmıştım ve hem ekran sararmasına hemde kasa çatlağına kullanıcı hatası dediler. Telefonu fazla düşürmüşüm tespitleri bu. Sitelerinde telefonu sorgulattığında servis kaydı gözüküyorsa sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ücretli servis Farzet :-) hiç birşey garantili deil farzet :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 iş günü süresini aştılar hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum, en iyi yol oymuş gibi geliyor
  • güncel
    "merhaba. geçen yıl aldığım lg g3 telefonum açılmadı, şarjı algılamadı. FONOTELe garantiye gönderdim. geçen cuma günü 20 iş günü süresi doldu, firma hakkında internetteki yorumları okuyunca göndermeleri konusunda ümidimi kesmiştim, hakem heyetine başvurmayı düşünüyordum. ama bugün imei sorgusunda telefon kargoya verildi yazısını gördüm.

hakem heyetine şimdi başvursam ne olur, haklarım nelerdir? para iadesi yapılır mı, yapılırsa ne kadar yapılır? lütfen biraz aydınlatın beni :))"
  • kardesım bnde klıksadan g3 aldım 22 gun oldu gelmedı arıyorum mesgule atıyolar maıl atıyom cevap vermıyolar senın cıhaz noldu.cok lanet bır servıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fhks0796 F kullanıcısına yanıt
    kardesım senın cıhaz saglam geldımı acaba bı cevap verırssen sevınırım gokhan434343@gmaıl.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.