Şimdi Ara

Foodback iPhone & iPad uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Henüz bu hafta AppStore'da yayınlanmaya başlayan uygulamamız Foodback 'i hem sizlere tanıtmak, hem de sizlerin görüşlerini almak istiyorum.
    DH gibi seçici kullanıcılardan oluşan bir topluluğun sağlayacağı geri bildirimler bizim için çok önemli. Gerek uygulamanın işleyişi gerekse de teknik veya tasarımla ilgili konularda önerilerinize açığız. Nickimden ve imzamdan anlaşılacağı üzere ben de Foodback ekibindeyim.

Foodback gerçek zamanlı bir feedback platformu.
    Foodback ile restoran ve kafelerde aldığınız hizmetlerle ilgili tüm düşüncelerinizi ve değerlendirmelerinizi restoran işletmecisine anında ve doğrudan iletebiliyorsunuz.
    En kısa anlatımıyla geleneksel kağıt anket formlarının modern hali diyebiliriz

• çok zekice. deniyorum.
  • Çok teşekkürler, merakla bekliyorum görüşlerinizi.
  • Uygulama iPad&iPhone üzerinde iOS 4.0 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor. Bulacağınız olası sorunları iOS sürümü ile birlikte belirtirseniz, çok daha kolay çözüm yaratabiliriz.
  • Güzel düşünülmüş, faydalı bir uygulama.
  • Çok teşekkürler...
  • Tebrik ediyorum. Keske türkce bir isim koysaydın.
  • Teşekkür ederim. Aslında biz de aynı dertten muzdaribiz, fakat uluslararası bir isim olmasını tercih ettik. Bazen geri bildirim yerine feedback kelimesini de benzer sebeplerden kullanmak durumda kalıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.