arkadaşlar football manager 2006 nın türkçe yaması ne zaman çıkacak ??? Çiktıysada nereden bulabilirim ???
www.fifacmtr.com
manyak kardeşim bendede var o oyun fakat türkçe yaması olmadığı için oynayamıyorum.bu arada yusuf kardeşim biraz daha beklersen yaması en kısa zamanda çıkacaktır bende senin gibi 4 gözle bekliyorum.merak etme çıkarsa ben sana pm atarım
kardesim cikti diye forumlarda yayinladilarya
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
manyak kardeşim bendede var o oyun fakat türkçe yaması olmadığı için oynayamıyorum.bu arada yusuf kardeşim biraz daha beklersen yaması en kısa zamanda çıkacaktır bende senin gibi 4 gözle bekliyorum.merak etme çıkarsa ben sana pm atarım
kardeşim oyunu aldım türkçe yamasınıwww.fifacmtr.com adresinden indirdim bendeki oyunu benden daha mı ii bilecen
ewet vandosa hatta forumlarda ben yayınlamıştım adamı deli ediyolarrrrrrrrrr.....
o türkçe yama oyunda hata yaratı beeler.. fm 2005 ıcın turkceyı (turksportal)ın turkcesını calıp fm 2006 ya uyarlarmıslar..ztn oyunu actıınızda anlarsınız.. fm 2006 için türkçe çıkmyabılır.. adamlar dil dosyasının uzantısını deiştrmişler prgoram fln cıkarmamıslar henuz..